CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیرکیفیت گرایی کارکنان بر رفتار شهروندی سازمانی آنان وشهرت سازمانی(مطالعه موردی مدیریت آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی)

عنوان مقاله: بررسی تاثیرکیفیت گرایی کارکنان بر رفتار شهروندی سازمانی آنان وشهرت سازمانی(مطالعه موردی مدیریت آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی)
شناسه ملی مقاله: EMFECONF01_013
منتشر شده در اولین همایش ملی اقتصاد، مدیریت و مهندسی مالی با تاکید بر تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

صیاد پورولی علیار - دانشجوی دکترای حسابداری،گروه علوم انسانی،دانشکده علوم انسانی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحدارومیه،
سلیمان صادقپور - کارشناس ارشد،گروه مدیریت ، دانشکده علوم انسانی ،دانشگاه پیام نور خوی،
زهرا فروتنی - استادیار،گروه مدیریت ،دانشکده علوم انسانی ،دانشگاه پیام نورخوی

خلاصه مقاله:
هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر کیفیت گرایی کارکنان بر رفتار شهروندی سازمانی آنان و شهرت سازمانی در مدیریت آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی می باشد. برای این منظور کیفیت گرایی کارکنان بر اساس نظریه دکتر ایرج سلطانی در هفت بعد؛ رفتار شهروندی سازمانی، بر اساس نظریه اورگان و باتمن در پنج بعد و شهرت سازمانی بر اساس نظریه دکتر غلامرضا طالقانی و عباس نرگسیان و مصطفی گودرزی تعریف و در این راستا سه فرضیه اصلی و ۱۹ فرضیه فرعی تنظیم گردیده است. جامعه آماری تحقیق حاضر مدیران و کارکنان مدیریت آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی می باشد که تعداد آنها ۲۲۵ نفر می باشد. حجم نمونه آماری با استفاده از رابطه کوکران ۱۴۳ نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات سه پرسشنامه؛ پرسشنامه کیفیت گرایی کارکنان دکتر سلطانی، پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی اورگان و باتمن و پرسشنامه شهرت سازمانی دکتر طالقانی و همکاران می باشد که پس از سنجش روایی و پایایی، پرسشنامه ها در اختیار نمونه آماری قرار داده شد. برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از روش های آماری توصیفی و استنباطی استفاده گردید. بدین ترتیب که برای طبقه بندی، تلخیص و تفسیر داده های آماری از روش آماری توصیفی و در سطح استنباطی برای آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون کلموگروف اسمیرنف، ضریب همبستگی اسپیرمن، r پیرسون و آزمون رگرسیون استفاده شده است. نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها، نشان دهنده تایید کلیه ی فرضیه ها می باشد که این امر بیانگر آن است که کیفیت گرایی کارکنان و ابعاد آن بر رفتار شهروندی سازمانی آنان و نیز بر شهرت سازمانی در مدیریت آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی تاثیر دارد. هم چنین رفتار شهروندی سازمانی کارکنان و ابعاد آن بر شهرت سازمانی در مدیریت آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی موثر می باشد.

کلمات کلیدی:
کیفیت گرایی، رفتار شهروندی سازمانی، شهرت سازمانی، آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1414546/