رویه های صحرایی جهت ترازیابی دقیق و ترازیابی در محل های ساخت و ساز ساختمانی به روز درآوردن استانداردهای ISO برای دستگاه های ترازیابی

Publish Year: 1379
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 141

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_SEPEHR-9-35_007

تاریخ نمایه سازی: 19 اسفند 1400

Abstract:

حرفه نقشه­ برداری در سالهای اخیر از نظر فنی و نوآوری تحت تاثیر یک مسیر تکاملی سریعی قرار گرفته است.امروزه بیشتر نقشه­ برداران عموما از ترازهای دیجیتالی، پلان های لیزری با دوربین های نقشه­ برداری موسوم به ایستگاه های توتال  و GPS استفاده می­ کنند. مع­الوصف ISO (سازمان جهانی استاندارد) تاکنون موفق شده است که استانداردهای معین و مشخصی را برای این گونه دستگاه های جدید ارائه نماید. ISO هنوز مشغول به هنگام نمودن و تطبیق استانداردهای اولیه خود برای دستگاه های قدیمی، نظیر EDM، تئودولیت­ ها و ترازیاب ­ها می ­باشد. این مقاله نیازهای عمومی و خاص نقشه­ برداران  را برای استانداردها ارائه می­ کند. از این رو به بیان دو رویه آزمایش صحرایی مرکب و ساده جهت تعیین دقت دستگاه ­های ترازیابی می­ پردازیم و هدف از رویه مرکب تعیین دقیق ترازیابی است و رویه ساده جهت ترازیابی برای محلهای ساخت و ساز ساختمانی در نظر گرفته شده است.