اهمیت اینترنت در توسعه روستایی و کشاورزی

Publish Year: 1380
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 101

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_SEPEHR-10-38_004

تاریخ نمایه سازی: 19 اسفند 1400

Abstract:

اینترنت از جمله فن­آوری­ های جدید است که در چارچوب رهیافت ارتباط توسعه­ ای می­ تواند روند توسعه کشورهای در حال توسعه را تسریع نماید. تاریخ این کشورها گواه براین مدعاست که انتقال فن­آوری بدون انطباق آن با شرایط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور میزبان، به مثابه برهم زدن نظم داخلی و تعادل آنها و نهایتا سوق دادن آنها به سمت کشوری نامتعادل است که بخش ­های مختلف آن زیر سیستم از یک فراسیستم ملی نیستند. لذا به کارگیری و توسعه خدمات اینترنت در این کشورها نیازمند دقت، تخصص و مطالعه است تا ضمن در نظرگرفتن شرایط عمومی کشور میزبان و وقفه­­ های تاثیرگذاری این فن­آوری جدید، فرآیند علمی سازگاری و انطباق و نیز زمینه­ سازی و انطباق و نیز زمینه ­سازی در مورد آن صورت گیرد تا نهایتا جامعه از منافع آن بهره­ مند شود و هدایت آن را برعهده گیرد. استفاده از اینترنت در کشورهای در حال توسعه در سال­های اخیر به سرعت روبه گسترش است، به طوری که این بسط و توسعه بیشتر یک پدیده شهری است و هنوز هم غالب جوامع روستایی نمی ­توانند از خدمات موجود در جوامع شهری همجوارشان به خوبی استفاده کنند. از این رو سازمان­های ذیربط مثل فائو (سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد) باید در جهت تامین نیازهای جامعه روستایی و کشاورزی، توسعه و گسترش اینترنت را رهبری کنند و راهبرد همه جانبه و فراگیر سازمان خواروبار کشاورزی باید: - زمینه ­ساز سیاست گذاری و هماهنگی منطقه ­ای راهبرد اینترنت در خدمت عمران روستایی باشد. - کاربران کشورهای در حال توسعه را با خدمات اطلاع رسانی مناسب و موجود در اینترنتو سازمان فائو آشنا سازد. - از کاربردهای نوآورانه اینترنت و خدمات اطلاع رسانی برای عمران روستایی حمایت کند.

Authors

علی اکبر نجفی کانی

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • آسایش، حسین، کارگاه برنامه­ریزی روستایی، انتشارات دانشگاه پیام نور، سال ...
  • ریچاردسون، دن، اینترنت و عمران روستایی، ماهنامه علمی توسعه روستایی ...
  • کنت، فرات، مبانی محیط زیست، مترجم: عبدالحسین وهاب زاده، انتشارات ...
  • کوچکی، عوض، کشاورزی پایدار بینش یا روش، فصلنامه علمی پژوهشی ...
  • نجفی کانی، علی­اکبر، قابلیت­های کشاورزی و اثرات آن در توسعه ...
  • Geoge H.Axinn and Sudnakar "modernizing world agriculture". London. ۱۹۷۲. P.۱۹۵ ...
  • نمایش کامل مراجع