Year: 1400
COI: ICCACS04_0661
Language: PersianView: 59
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
معضل دوباره کاری در حین ساخت و ساز از مهمترین عوامل اتلاف منابع می باشد. عدم مدیریت صحیح در حین طراحی و ساخت، و نیز عدم توجه به ساخت پذیری برخی طرح ها در همان مراحل اولیه مطالعات و طراحی سبب می گردد که بعضی از فعالیت ها مجددا تکرار شوند. عدم اطلاع از جزییات طراحی اجزای یک پروژه، هماهنگی ضعیف بین عوامل، تخمین نادرست زمان و هزینه، می توانند منجر به دوباره کاری و عدم ساخت پذیری طرح شوند. تکرار و تغییر در ساخت وساز عدم قطعیت ایجاد می کند و مدیریت پروژه را پویا و ناپایدار می سازد.ادبیات منتشر شده نشان می دهد که ۳۰ % هزینه ساخت وساز به دوباره کاری نسبت داده می شود. علاوه بر این، سفارشات تغییر به عنوان بزرگ ترین منبع ضایعات ساخت وساز شناخته شده اند. موسسه معماران آمریکا در سال ۲۰۰۷، انجام همبسته پروژه IPD را به عنوان یک رویکرد انجام پروژه، که عوامل، سیستم، ساختار اقتصادی و عادات را یکپارچه می کند و به سوی فرآیندی که استعدادها و بینش جمعی تمام عوامل پروژه را برای بهینه کردن نتایج پروژه، کاهش اتلاف، کاهش دوباره کاری ها و افزایش کارایی در تمام فازهای پروژه کنترل می کند تعریف کرده است. این سیستم از مشارکت بالا و تیم های میان کارکردی که متشکل از ذی نفعان چرخه حیات پروژه از قبیل کارفرما، طراح، پیمانکار، مهندسین و فروشندگان می باشد بهره می برد. دستیابی به موفقیت با این روش مستلزم این است که تیم در زودترین زمان ممکن تشکیل شود و تمامی اعضا دسترسی آزاد و برابر به اطلاعات داشته باشند و پاداش و ریسک پروژه به طور مساوی بین آنها تقسیم شود. با تکیه بر پیشرفت های تکنیکی در تسهیم و اشتراک گذاری اطلاعات از طریق شبکه جهانی وب، تیم قدرتمندتر شده و حتی اعضای آن می توانند در فواصل دور جغرافیایی با یکدیگر همکاری کنند و طراحی را کامل و پروژه را سریع تر و ارزان تر تکمیل کنند بنابراین این پژوهش با استفاده از روش انجام همبسته ی پروژه IPD و تکنولوژی BIM به بررسی راه کارهایی جهت کاهش دوباره کاری ها و اتلاف در پروژه ها، پرداخته است. نتایج این پژوهش گامی موثر در ورود این قرارداد به پروژه های داخلی خواهد داشت.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICCACS04_0661. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1427530/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:حسینی، مجتبی و راه خدایی، میترا،1400،ارائه راهکارهایی جهت کاهش دوباره کاری ها با بکارگیری روش انجام همبسته پروژه IPD در ساخت و ساز شهری کشور ایران،Fourth International Conference and Fifth National Conference on Civil Engineering, Architecture, Art and Urban Design،Tabriz،https://civilica.com/doc/1427530
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- نگرش مدیریتی به تحقیقات در صنعت سیمان و ضرورت گریز از آن
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی اثر نوع رس بر خواص آجرهای بوکسیتی مصرفی در کورههای دوار سیمان
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.