Year: 1400
COI: SDCM01_019
Language: PersianView: 127
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در پروژه های صنعت ساخت، مفهوم پایداری در راستای، در نظر گرفتن شرایط آینده و کنترل پروژه در طول چرخه حیات آن شکل گرفته است. یکی از اصلی ترین بخشهای چرخه حیات، دوره احداث میباشد. در صورتی که در طول بازه احداث پروژه های عمرانی، توجه کافی و موثر بر روی مفهوم توسعه پایدار صورت پذیرد، میتواند آثار زیست محیطی کمتری به همراه داشته باشد. پیشبینی واقع بینانه نحوه پیشرفت و اجرای فعالیتها در پروژه های عمرانی و بهینه سازی فرایند احداث، از جمله اقدامانی است که میتواند در مدیریت و توسعه پایداری در پروژه ها، موثر واقع گردد. در واقع برنامه ریزی واقع گرایانه و بهینه سازی پروژه ها، کنترل و کاهش منابع ماشین آلات را که از جمله آلاینده های مهم پروژه ها میباشند، به همراه دارد. پروژه های خطی یکی از انواع پروژه های بزرگ عمرانی میباشد که ماشین آلات سنگین بسیاری در طول احداث، درگیر با پروژه میباشند که اهمیت پیاده سازی مفاهیم توسعه پایدار را در این دسته از پروژه ها بیشتر نشان میدهد. در این راستا چارچوبی ارائه میگردد که با بهره گیری از ابزارها و روشهایی از جمله شبیه سازی، برنامه ریزی نزدیک به واقعیت و بهینه سازی پروژه های خطی را انجام نماید. جهت میل به این هدف، سامانهای بر بستر شبکه توسعه داده شده است تا اطلاعات پروژه ها را از کاربران دریافت نماید. این اطلاعات در یک پایگاه داده پروژه محور، ذخیره شده و توسط ابزارهای تحلیلی و موتور شبیه سازی، مورد استفاده قرار میگیرد تا زمان بندی فعالیتها و بهینه سازی پروژه انجام گردد. در نهایت نتایج تحلیلها و خروجیهای مدیریتی به صورت خودکار در اختیار کاربران و مدیران پروژه، قرار داده میشود. در نهایت، چارچوب پیشنهادی بر روی یک مطالعه موردی بررسی گردید. در نتیجه ی این بررسی، کاهش ۳۵ درصدی میزان استفاده از منابع حاصل گردید. فرآیند بهینه سازی مذکور، حاکی از کاهش ملموس میزان تولید آلاینده ها است که مستقیما بر روی بهبود توسعه پایدار پروژه تاثیرگذار میباشد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is SDCM01_019. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1430268/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:سادات نیا، سیدامیر و تقدس، حسین و منصوری، علی و شهبازی، محمدمهدی و صادقی، نعیمه و طلوعی رخشان، شهریار،1400،ارائه مدلی مبتنی بر شبیه سازی و بهینه سازی جهت برنامه ریزی پایدار ساخت پروژه های خطی،The First International Conference on Sustainable Design and Construction Management،Kish Island،https://civilica.com/doc/1430268
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- توسعه ی پایدار شهری با تکیه بر مفهوم شهر اسفنجی و مطالعه ی تخصصی روسازی با بتن متخلخل در شهر اسفنجی
- بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان به منظور افزایش راندمان پیمانکاران
- Compressive strength of slag-based geopolymer concrete containing natural pozzolan
- Establishment of the Green Geotechnology Laboratory at Sharif University of Technology
- GaAs Solar cells for zero emission building design
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی موانع موفقیت کامل اجرای پروژه های عمرانی شرکت آب منطقه ای استان آذربایجان غربی
- درک فرآیندهای ساخت افزایشی (چاپ سه بعدی) : نمونه سازی سریع، ابزارسازی سریع، ساخت سریع
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.