Year: 1400
Publish place:
National Conference Education in New Ecosystem
COI: NCENE01_393
Language: PersianView: 143
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
واژه متاورس که برای نخستین بار در زمانی علمی تخیلی در آخرین دهه از قرن بیستم ظاهرشده، یادآور انسان هایی قابل برنامه ریزی با عامل های نرم افزاری است که در یک محیط مجازی سه بعدی که خود استعاره ای از دنیای حقیقی است ، با یکدیگر در تعامل اند. در متاورس»رمان سقوط برف« افراد می توانند در غالب آواتارها به هر شکلی که دوست دارند ظاهر شوند. اکنون گسترش و توسعه متاورس با هر نامی چون»جهان آینه ای «یا »فضای ابری واقعیت افزوده« به اولویت تعدادی از شرکت ها تبدیل شده که ایده ادغام دنیای حقیقی و فیزیکی را با دنیای دیجیتال دنبال می کنند، در راس آنها می توان از متا (فیس بوک) و مایکروسافت نام برد. از سویی شاهدیم که در جهان پویا و در حال تغییر کنونی ، پاندمی کرونا نیز دانش پذیران را به درک جدیدی از کاربردهای فناوری در آموزش سوق داده و موجب عمومی سازی فرهنگ متفاوتی در امر آموزش شده است . در چنین فضایی که نظام آموزشی بیش از پیش با فضای مجازی عجین شده و با کمک زیرساخت های فناورانه مانند اسکایروم، ادوب کانکت ، واتسپ نوعی زیست تعاملی به عادت معمول هرروزه تبدیل شده است ؛ این سوالات قابل تامل خواهند بود: تاثیر فناوری های نوین تعاملی بر آرمان ها، اهداف، روش ها ومحتواهای منتج از بنیادهای فکری و هویتی ما که برسازنده نظام آموزش و پرورش کنونی است ، چگونه بوده و مهمترین چالش پیش روی نظام آموزشی کدام است ؟ در پاسخ با رویکردی پدیدارشناسانه و از منظری توصیفی -تحلیلی به مساله مند سازی دغدغه پژوهش پرداخته و از این فرض دفاع خواهد شد که »هویتهای لغزان« مهم ترین چالش نظام آموزشی در مواجهه با تکنولوژی های نوینی اند که تواناتر از قبل می توانند کلیت نظام آموزشی را متاثر ساخته و به چالش بکشند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is NCENE01_393. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1435966/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:براتلو، فاطمه،1400،نظام آموزش و هویت های لغزان در جهان متاورس،National Conference Education in New Ecosystem،Tehran،https://civilica.com/doc/1435966
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- بررسی رابطه بین خلاقیت، هوش هیجانی و خودکار آمدی
- ویژگی های ذهنی، رفتاری و شخصیتی افراد خلاق
- بررسی رابطه پایگاه های هویت و ارزش های شخصی
- بررسی میزان تأثیر برخی از عوامل آموزشی بر کیفیت آموزش دانشگاهی از دیدگاه اعضاء هیئت علمی ودانشجویان
- بررسی تناسب نیمکت های موجود در محیط های آموزشی با ویژگی های آنتروپومتریکی دانش آموزان مقطع ابتدایی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.