پدیدارشناسی چالش های شکل گیری محیط یادگیری مکالمه عربی از نگاه دانشجویان

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 181

This Paper With 38 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_LRR-13-1_009

تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1401

Abstract:

محیط یادگیری درکنار سایر ارکان یادگیری یکی از مهمترین عوامل بهبود برنامه درسی موفق و به تبع آن پیشرفت تحصیلی است. اهمیت محیط در یادگیری زبان با توجه به ضرورت کاربرد آن در محیطهای واقعی، دوچندان است. علیرغم تلاش گروههای عربی کشور برای تقویت محیط مکالمه عربی اما همچنان به نظر میرسد این محیط در بیشتر گروهها به زبان فارسی باشد. اینکه علیرغم این تلاشها چه موانعی سبب عدم شکلگیری چنین محیطی شده، مسئله این پژوهش است. بنابراین جستار حاضر میکوشد تا با رویکرد پدیدارشناسی و روش تحقیق کیفی، چالشهای شکلگیری محیط یادگیری مکالمه عربی را از طریق مصاحبه با دانشجویان تحلیل و راهکارهایی برای رفع آن ها پیشنهاد دهد. برخی از یافتهها نشان داد؛ چالشهای محیط یادگیری زبان عربی، شامل مواردی مثل عدم استفاده از فعالیتهای گروهی، اضطراب، عدم اجبار به تکلم عربی، ارائه فارسی بیشتر درس ها، عدم تکلم استادان به عربی در محیط گروه و فقدان تکالیف مناسب برای خارج از کلاس است.

Keywords:

Phenomenology , Learning environments , Teaching and learning Arabic language , پدیدارشناسی , محیط های یادگیری , آموزش و یادگیری زبان عربی , مکالمه عربی.

Authors

سجاد اسماعیلی

Imam Khomeini International University in Qazvin

دانش محمدی رکعتی

Associate Professor of Arabic Language and Literature, Shiraz University

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :