CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارائه مدل تاثیر زبان ایده ال و گفتمان های غالب بر بهبود تعاملات تیمی بزرگسالان استان تهران بزعم فلاسفه تحلیلی: برگرفته از آرامش و صلح صحنه های نگارگری.

عنوان مقاله: ارائه مدل تاثیر زبان ایده ال و گفتمان های غالب بر بهبود تعاملات تیمی بزرگسالان استان تهران بزعم فلاسفه تحلیلی: برگرفته از آرامش و صلح صحنه های نگارگری.
شناسه ملی مقاله: JR_ISLART-18-44_018
منتشر شده در در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

پدرام شهدوست مقدم - دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت، واحد مازندران، دانشگاه آزاد اسلامی، مازندران، ایران.
سیده عصمت رسولی - استادیار فلسفه تعلیم و تربیت و برنامه ریزی درسی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران.
وحید فلاح - استادیار فلسفه تعلیم و تربیت و برنامه ریزی درسی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران.

خلاصه مقاله:
امروزه چگونگی تعامل در بخش­های مختلف جامعه، نقش مهمی در پویایی آنها دارد. تیم­های بزرگسالان یکی از گروه­هایی است که میزان تعامل و عوامل موثر در آن نقش مهمی در موفقیت احتمالی آن دارد؛ لذا در پژوهش حاضر با انتخاب جامعه آماری از استان تهران این مسئله بررسی شده است. روش پژوهش به شکل (کیفی-کمی) از نوع اکتشافی بود. جامعه آماری بخش کیفی پژوهش شامل خبرگان دانشگاهی و صاحب نظران آموزش و پرورش شهر تهران بودند که با روش نمونه­گیری هدفمند و اصل اشباع ۲۱ نفر به­عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. گروه دوم از جامعه آماری، شامل تمامی کارکنان وزارت آموزش و پرورش شهر تهران در سال ۱۳۹۸ بودند که با روش نمونه­گیری تصادفی طبقه­ای، ۳۱۳ نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شد. در این پژوهش گردآوری داده ها با روش کتابخانه­ای، مصاحبه نیمه ساختار یافته (بخش کیفی) و پرسشنامه محقق ساخته (بخش کمی) انجام شد. در بخش کیفی نتایج مصاحبه کدگذاری شد و در بخش کمی نیز به منظور توصیف ویژگی های جمعیت­شناسی و متغیرهای پژوهش از آمار توصیفی و از شاخص­های درصد فراوانی، جدول و نمودار استفاده شد. در بخش استنباطی نیز به منظور آزمون سوالات پژوهش از مدل­سازی معادلات ساختاری، آزمون t تک نمونه­ای و از نرم افزارهای SPSS-v۲۳، Smart Pls-v۲ و Lisrel-v۸ استفاده شد. نتایج نشان داد مولفه های تشکیل­دهنده زبان ایده­آل و گفتمان­های غالب شامل هژمونی و تثبیت معنا، هویت، مفصل­بندی، دال مرکزی، گفتمان، زنجیره هم ارزی، ضدیت و غریت، ساختارشکنی و دال تهی بود. همچنین مولفه­های تعاملات تیمی بر اساس فلسفه تحلیلی شامل فرایند، نتایج، یادگیری تیمی، رهبری تحول­گرا، انعکاس­گری تیمی، شایستگی حرفه­ای، اشتیاق شغلی و تعهد سازمانی بود. همچنین نتایج نشان داد زبان ایده­آل و گفتمان­های غالب بر بهبود تعاملات تیمی بزرگسالان به­زعم فلاسفه تحلیلی تاثیر دارد. همچنین مدل پژوهش از برازش مناسبی برخوردار بود.اهداف پژوهشبررسی تاثیر زبان ایده­آل و گفتمان­های غالب بر بهبود تعاملات تیمی بزرگسالان استان تهران به زعم فلاسفه تحلیلی به منظور ارائه مدل.بررسی آرامش و صلح در صحنه­های نگارگری.سوالات پژوهشزبان ایده­آل و گفتمان­های غالب با تحلیل فلسفی چه نقشی در تعاملات تیمی بزرگسالان استان تهران دارد؟گفتمان تعاملی در صحنه­های نگارگری با محوریت آرامش و صلح چگونه است؟

کلمات کلیدی:
زبان ایده آل, گفتمان های غالب, تعاملات تیمی, فلاسفه تحلیلی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1438928/