Year: 1400
COI: CONFMETT08_019
Language: PersianView: 85
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مدیریت سبد یا مدیریت پورتفولیوی پروژه، رویکردی برگرفته از دانش مدیریت پروژه است با این مضمون که در این سیستم، مدیریت بر ترکیبی از پروژهها با اهداف و شرایط خاص منظور میباشد و سطحی بالاتر از مدیریت پروژه در سازمانها تلقی میشود. مدیریت سبد پروژه، ارتباطات قوی بین استراتژی و نوآوری برقرار میکند و به عنوان پل بین مدیریت استراتژیک سازمان و مدیریت پروژه در نظر گرفته شده است. گزینش پروژه های مناسب، تخصیص صحیح منابع محدود سازمان، تحقق تاکیدات بیانیه استراتژیک، هماهنگی و همافزایی در مجموعه سبد پروژههای سازمان و تامین سلامت روابط سازمانی مدیران پروژه از جمله مهمترین مبانی نظری تشکیل دهنده این سیستم میباشد. در گذشته که سه کنشگر اصلی توسعه؛ یعنی سرمایه گذار، پیمانکار و مشاور، هر کدام مجزا عمل کرده و تنها مدیریت ریسک بخشی از فرآیند توسعه را بر عهده داشتند، بیشترین ریسک متوجه سرمایه گذار بود، زیرا پیمانکار و مشاور، ذینفع در سود سرمایه گذاری نبودند و تنها در قبال دریافت حق الزحمه، مدیریت ریسک در حیطه مسئولیت اجرایی خود را داشته اند. این مناسبات میان این سه جز از فعالان بخش ساختمان، در شرایط بازار ناپایدار، موجب رکود صنعت ساختمان میشد، زیرا رونق این صنعت، وابسته به سرمایه گذاران و تصمیم آنها برای پذیرش ریسک سرمایه گذاری بود و در زمانی که گزینه های سرمایه گذاری متعدد و با ریسک کمتر، وجود داشت، سرمایه گذاران، تمایل خود به سرمایه گذاری در این بخش را که متغیرهای تصمیم گیری در آن بیشتر و فرآیند آن طولانی تر بود، از دست می دادند. در این تحقیق ضمن بررسی کلیات مدیریت سبد پروژه، ارتباط میان پورتفولیو، طرح و پروژه بیان شده و فرآیندهای مدیریت سبد پروژه، ریسک ها، الگوها و چارچوبهای انتخاب سبد پروژه های ساختمانی عنوان میشوند و مدیریت استراتژیک به عنوان زیربنای مدیریت پورتفولیوی پروژه، بررسی میگردد. تحقیق گذری بر تجربیات جهانی هم در زمینه مدیریت سبد پروژههای ساختمانی و هم توسعه گرهای مسکن دارد و در تطبیق با وضعیت داخل کشور و آسیب شناسی طرح های توسعه مسکن در گذشته، ضعفها و الزامات قانونی را بررسی و ضمن ارائه راهکارهای مناسب، تشکیل دفتر مدیریت پروژه استراتژیک در وزارت راه و شهرسازی با هدف تدوین استراتژیهای مناسب در همه ابعاد توسعه مسکن با رویکرد شهرسازی و در قالب استاندارد های تعریف شده، مدیریت استراتژیک پروژه ها، پایش، کنترل و گزارش گیری از پروژه ها به شکل سامانه ای و نیز شکل گیری نهادهای توسعه گر مسکن را جهت اجرای استراتژی های تدوین شده، به عنوان یک ضرورت در جهت رفع مشکلات کنونی صنعت ساخت وساز کشور بیان میکند
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is CONFMETT08_019. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1439963/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:موحدیان، مصطفی،1400،مدیریت استراتژیک سبد پروژه های ساختمانی با تمرکز بر شکل گیری نهادهای توسعه گر مسکن،8th Annual Conference on Resistance Economics Subject: Housing; Production drivers،Tehran،https://civilica.com/doc/1439963
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- واکاوی مالیات بر خانه های خالی در ایران؛ مبانی، آثار، قواعد و الزامات اجرایی
- نگرشی نو در نسبت مالیات بر عایدی سرمایه با رشد نقدینگی و تورم (رهیافتی از نظریه درون زایی پول)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی رفتار حرارتی نورگیر در یک ساختمان مسکونی در تهران
- بررسی اثر درز بین بلوک های سفالی با حفره های افقی بر عملکرد حرارتی دیوارها
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۹. تبصره «۱۵» (پیشنهاد الحاق یک بند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۵ . درآمدها و اعتبارات استانی (ویرایش اول)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.