بررسی وضعیت بهداشت محیط بیمارستانهای شهر زاهدان در سال 1385

Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,004

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCEH11_155

تاریخ نمایه سازی: 24 اردیبهشت 1391

Abstract:

در حال حاضر عفونت های بیمارستانی یکی از دلایل عمده ابتلا و مرگ در بیماران بستری و عامل اصلی افزایش چشمگیر هزینه های بیمارستانی و ایجاد مخاطرات بهداشتی جدید در جوامع مختلف است که ارتباط مستقیم با بهداشت محیط بیمارستان دارد . هدف از این تحقیق بررسی وضعیت بهداشت محیط بیمارستانی شهر زاهدان می باشد. این مطالعه توصیفی در بیمارستان در 3 بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان انجام شده است. اطلاعات لازم از طریق مصاحبه و مشاهده در فرم اطلاعاتی ثبت گردید. بیمارستانهای مورد بررسی از نظر بهداشت آب ، فاضلاب ، دفع زباله ، گند زدائی و بهداشت هوا مورد بررسی قرار گرفتند. توصیف د اده ها با استفاده از آمار توصیفی صورت گرفت. آب آشامیدنی 2 بیمارستان از طر یق لوله کشی و دو مورد دیگر از طریق مخازن اب بود که گمد زدائی در مخازن انجام گرفت. در هر 4مورد ،تصفیه فاضلاب به صورت لجن فعال انجام بود که پساب تصفیه به مصرف فضای سبز می رسید. در هیچ کدام از بیمارستانها قبل از دفع مواد زائد عفونی گند زدائی صئرت نمی گرفت . نحوه حمل و نقل مواد زائد به صورت سرباز و دفع نهائی در زباله سوزها صورت می گرفت . در تمام بیمارستانها سرویس های بهداشتی ، وسایل آشپزخانه و البسه روزانه 3 مرتبه با استفاده از پر کلرین ، ساولن ، هیپو کلریت سدیم و دکونکس گند زذائی می شد. سیستم تهویه 2 مورد بیمارستانها نامطلوب و در یک مورد از بیمارستانها گند زدائی هوای محلولها ی مورد لزوم ، صورت نمی گرفت و در 3 مورد دیگر از اشعه U.V برای این کار استفاده می کردند. با توجه به پیشرفت علوم مربئط به بهداشت محیط بیمارستانها و اهمیت آن ، به نظر می رسد که اصول مربوط به آن در مواقعی که هزینه بر نباشد بیشتر مورد توجه قرار می گیرد . بنابراین با توجه به اهمیت این موضوع و بحث هزینه- کارائی باید در تمام موارد این موضوع به طور جدی پیگیری شود و بهداشت محیط بیمارستانها از همه لحاظ مورد توجه قرار گیرد.

Authors

حسین انصاری

اعضا هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، اعضا مرکز ت

حسین کمانی

اعضا هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، اعضا مرکز ت

فردوس کرد مصطفی پور

اعضا هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، اعضا مرکز ت

علی مشکینیان

اعضا هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، اعضا مرکز ت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • بدلی.م. مدیریت مواد زائد جامد. جلد سوم. سازمان بازیافت و ...
  • - عزیزی، حسین. جموعه مقالات چهارمین همایش کشوری بهداشت محیط. ... [مقاله کنفرانسی]
  • - عزیزی، فریدون؛ حاتمی _ حسین؛ جان قربانی، محسن. کتاب ...
  • - دهقان محمد هادی. راهنمای بهداشت محیط مارستان . روشهای ...
  • _ Improvements in the safety of patient care can help ...
  • نمایش کامل مراجع