طراحی مدل برآورد تعداد و توزیع ناوگان بار(کامیون) مورد نیاز در حمل ونقل بین شهری و نحوه توزیع بهینه آن (مطالعه موردی:استان فارس و خوزستان)

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 200

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_TRJ-19-2_006

تاریخ نمایه سازی: 28 اردیبهشت 1401

Abstract:

حمل ونقل جاده ای در کشور با بیش از ۹۰ درصد سهم جا به جایی، مهم ترین بخش حمل ونقل را تشکیل می دهد. هدف اصلی این مقاله برآورد تعداد و توزیع ناوگان باری جاده ای بین شهری و نحوه توزیع بهینه آن در استان های فارس و خوزستان که سهم بیشتری در حمل ونقل کشور را داشته است، هست. ابتدا کلیاتی از مسئله و اهمیت برآورد تعداد و توزیع ناوگان باری بیان گردیده شد و سپس با بررسی مطالعات گذشته، تقاضا در حمل ونقل و الگوهای برآورد تقاضا توضیح داده شدو از مدل تصمیم گیری چندمعیاره با رویکرد برنامه ریزی عدد صحیح چندهدفه برای حل مسئله استفاده شد. داده های مورد نیاز پس از جمع آوری وارد مدل مسئله شد و مدل با استفاده از نرم افزار Gams اجرا گردید و مشخص گردیده شد که برای دو استان مورد نظر پژوهش (استان های فارس و خوزستان) تعداد ۵۵۵۰ دستگاه ناوگان باری جاده ای مورد نیاز است، که از این تعداد ۲۷۰۰ دستگاه ناوگان باری در استان فارس و تعداد ۲۸۵۰ دستگاه ناوگان باری در استان خوزستان باید توزیع شود.

Keywords:

ناوگان باری جاده ای , برآورد ناوگان باری , حمل ونقل بین شهری , توزیع بهینه

Authors

مرتضی شفیعی

دانشیار، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده اقتصاد و مدیریت، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

سعیده اکبرپور

دانشجوی دکتری، دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، دانشکده اقتصاد و مدیریت، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

سارا بمانا

دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده اقتصاد و مدیریت، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :