طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی چوب با بهره گیری از لوله های گرمایی صفحه تخت

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 98

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_IJWP-1-2_009

تاریخ نمایه سازی: 29 اردیبهشت 1401

Abstract:

در این پ‍ژوهش فرآیند، ساخت و عملکرد دستگاه اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی چوب، با نوآوری استفاده از لوله های گرمایی صفحه تخت، تشریح و ارزیابی می شود. ضریب هدایت گرمایی در این دستگاه بنابه قانون فوریه و برابر با آیین نامه ASTM[۱] C۱۷۷ ، در چندین شار گرمایی به دست می آید. سپس بارسم نمودار تغییرات ضریب هدایت گرمایی برحسب دمای میانگین، می توان به معادله ای برای یافتن ضریب هدایت گرمایی آزمونه درمحدوده دمایی مشخص رسید. در این تحقیق ضریب هدایت گرمایی چوب ممرز که از شمال ایران تهیه شده است اندازه گیری شده تا روند به دست آوردن معادله ضریب هدایت گرمایی برای یک آزمونه توسط این دستگاه مشخص شود. نتایج این تحقیق نشان داده است که ضریب هدایت گرمایی ممرز به طور خطی با دما افزایش می یابد. همچنین دیده شد که استفاده از لوله های گرمایی صفحه تخت باعث توزیع یکنواخت تر شار گرمایی ورودی بر روی سطح آزمونه ها می شودکه علاوه بر افزایش دقت،زمان رسیدن به شرایط ماندگار[۲]، کاهش می یابد و به دست آوردن ضریب هدایت گرمایی تسریع می شود، که این امر منجر به کاهش مصرف انرژی و زمان آزمایش خواهد شد * مسئول مکاتبات: سید معین رسولی نژاد موسوی  Email:moein_rassoulinejad@yahoo.com [۱] American Society for Testing and Materials [۲] -steady-state  

Keywords:

ساخت , دستگاه اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی , لوله گرمایی صفحه تخت , قانون فوریه , چوب

Authors

سیدمعین رسولی نژادموسوی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، عضو باشگاه پژوهشگران جوان

محمد لایقی

- استادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران

صابر لطفی

دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Steinhagen, H. Peter, ۱۹۷۷, Thermal Conductive Properties of Wood, Green ...
  • Standard Test Method for Steady-State Thermal Transmission Properties by Means ...
  • نمایش کامل مراجع