اثرات زیست محیطی تولید گندم در استان فارس (مطالعه موردی شهرستان مرودشت)

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,200

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_168

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

Abstract:

افزایش تولید در بخش کشاورزی و استفاده بیشتر از نهاده‌هایی مانند کودهای شیمیایی و سوخت‌های فسیلی موجب بروز اثرات زیست محیطی می‌شود. در این مطالعه مصرف کود شیمیایی اوره و سوخت فسیلی گازوئیل در تولید گندم در شهرستان مرودشت تعیین شده و میزان انتشار ترکیبات آلاینده از این دو نهاده برآورد شده است. همچنین اثرات زیست محیطی اسیدیته و گرمایش جهانی تولید یک تن گندم در این شهرستان تعیین شد. میزان مصرف کود اوره 5/44 کیلوگرم و میزان مصرف گازوئیل 27 لیتر به ازای یک تن گندم تعیین شد. میزان اسیدیته و گرمایش جهانی تولید یک تن گندم به ترتیب برابر (kg SO2 eq) 24/15 و (kg CO2 eq) 7/290 محاسبه شد. در اثر زیست محیطی اسیدیته، آمونیاک و اثر گرمایش جهانی اکسید نیتروژن بیشترین تأثیر را داشتند.

Authors

حمزه میرحاجی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

مهدی خجسته پور

استادیارگروه ماشین های کشاورزی

محمدحسین عباسپورفرد

دانشیارگروه ماشین های کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :