اثر سطوح مختلف افزودنی میکروبی بر خصوصیات تخمیر و پایداری هوازی ذرت سیلو شده در مراحل مختلف بلوغ

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,345

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_400

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

Abstract:

هدف از این تحقیق بررسی اثرات استفاده توام لاکتوباسیلوس های با تخمیر همگن و ناهمگن در دوزهای مختلف در جهت بهبود تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت در مراحل مختلف بلوغ خصوصا در ذرت سرمازده است. علوفه ذرت سیلویی در ماده خشک 3/25 درصد، 4/29 درصد و 8/29 درصد (سرمازده) برداشت و خرد شد. تیمارها عبارت بودند از سیلاژ ذرت شاهد، سیلاژ ذرت تلقیح شده با لاکتیسیل در سطح cfu/gr105× 5/1 (LB1) و سیلاژ ذرت تلقیح شده با لاکتیسیل در سطح cfu/gr105× 3 (LB2). سیلاژها در سیلوهای آزمایشگاهی پر شدند و پس از 120 روز از تخمیر باز و آنالیز شدند. با افزایش بلوغ علوفه ذرت سیلویی، میزان قند محلول و پروتئین کاهش و pH آن افزایش یافت (05/0>P).در سیلاژ ذرت با ماده خشک کم، غلظت لاکتات و استات با اضافه کردن سطح افزودنی افزایش یافت (01/0>P). اگر چه در سیلاژ ذرت با ماده خشک بالا و سیلاژ ذرت سرمازده نیز غلظت استات در LB2 بالاتر از LB1 بود، اما با ضافه کردن سطح افزودنی غلظت لاکتات کاهش نشان داد (01/0>P). غلظت استات در سیلاژهای با ماده خشک بالا بیشتر بود (01/0>P). پایداری هوازی تفاوتی بین تیمارها نداشت. اما سیلاژهای با ماده خشک بالا پایداری هوازی کمتری نسبت به سیلاژ ذرت با رطوبت بالا داشتند (01/0>P). استفاده همزمان از باکتری های با تخمیر همگن و ناهمگن توانست هم تخمیر را بهبود بخشد و هم از کاهش پایداری هوازی سیلاژ ممانعت کند.

Authors

حمید محمدزاده

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، گروه علوم دامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Baytok, E., Aksu, T, Karsli, M. A. and Muruz, H., ...
  • Driehuis, F., Elferink, S., Spoelstra, S.F., (1999). Anaerobic lactic acid ...
  • Kleinschmit, D.H., Kung Jr, L., 2006. A meta-analysis of the ...
  • McDonald, P., Henderson, A. R. and Heron, S. J. E., ...
  • Muck, R.E., Holmes, B.J., 1999. Factors affecting bunker silo densities. ...
  • نمایش کامل مراجع