اثر استفاده از سطوح مختلف ژل آلوئه‌ورا در آب آشامیدنی بر فلور میکروبی روده کوچک در جوجه های گوشتی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,056

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_638

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

Abstract:

این تحقیق به منظور بررسی تأثیر مصرف ژل آلوئه‌ورا در آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در واحد تحقیقاتی پرورش مرغ گوشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان و در پاییز سال 1389 انجام گرفت. در این آزمایش 288 قطعه جوجه یک روزه سویه راس در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار و 4 تکرار و در هر تکرار 12 قطعه جوجه استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (جیره پایه)، تیمار جیره پایه و مصرف مداوم 5/0، 75/0 و 1 درصد آلوئه‌ورا در آب آشامیدنی، تیمار جیره‌پایه و مصرف غیرمداوم یک درصد آلوئه‌ورا در آب آشامیدنی به صورت 5 روز کاربرد و 9 روز عدم کاربرد و تیمار جیره پایه به همراه 600 گرم در تن آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بود. نتایج این تحقیق نشان داد با افزایش سطوح ژل آلوئه‌ورا در آب آشامیدنی تعداد کلنی باکتری‌های کلی‌فرم در تیمارهای دریافت‌کننده ژل کاهش یافت به طوری که کم‌ترین تعداد کلنی باکتری‌های کلی‌فرم مربوط به تیمار 1 درصد آلوئه‌ورا مداوم بود. تیمار 1 درصد آلوئه‌ورا مداوم و 75/0 درصد تفاوت معنی‌داری با تیمار شاهد و تیمار 1 درصد آلوئه‌ورا غیرمداوم داشت (05/0>P). همچنین با افزایش سطوح ژل آلوئه‌ورا در آب آشامیدنی تعداد کلنی باکتری‌های اسید لاکتیک در تیمارهای دریافت‌کننده ژل افزایش یافت به طوری که بیش‌ترین تعداد کلنی باکتری‌های اسید لاکتیک به ترتیب مربوط به تیمارهای 1 درصد آلوئه‌ورا غیرمداوم و مداوم بود که تفاوت معنی‌داری با سایر تیمارهای آزمایشی داشتند (05/0>P).

Authors

میثم شکرانه

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان)

غلامرضا قلمکاری

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

مجید طغیانی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

سیدعلی تبعیدیان

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Boudreau MD, Beland FA, (2006), An evaluation of the biological ...
  • Dagne E, Bisrat D, Viljoen A, Van Wyk B-E, (2000), ...
  • Jiang L, Feng YZ, Yang X, Zhou XT, Yang DP, ...
  • Heggers JP, Pineless GR, Robson MC, (1979) D ermai de/aloevera ...
  • نمایش کامل مراجع