بررسی تأثیر نسبت های مختلف مواد آلی بر رشد و گلدهی همیشه بهار

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,189

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_998

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

Abstract:

این آزمایش به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پسمانده کمپوست قارچ (0، 10، 20، 30 و 40 درصد) و ورمی کمپوست (0، 10، 20، 30 و 40 درصد) بر خصوصیات رشد و نمو گل همیشه بهار صورت گرفت. محیط کشت مرسوم شامل مخلوطی از 70 درصد خاک زراعی و 30 درصد شن (حجمی/حجمی) بود. تیمارها شامل پسمانده کمپوست قارچ و ورمی کمپوست که با محیط کشت پایه مخلوط شدند. آزمایش به صورت طرح کاملاً تصادفی با 7 تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی در سال 1389 انجام شد. نتایج حاصل از مقایسه میانگین داده ها نشان داد که بیشترین میزان ارتفاع و تعداد برگ مربوط به گیاهان کشت شده در تیمار 20 درصد پسمانده کمپوست قارچ بود و کمترین آن مربوط به تیمار 40 درصد ورمی کمپوست بود که با شاهد تفاوت معنی داری نشان دادند. گیاهان کشت شده در بسترهای حاوی 10 درصد پسمانده کمپوست قارچ تعداد گل بیشتری تولید کردند و بسترهای حاوی 40 درصد ورمی کمپوست دارای تعداد گل کمتری بودند. بیشترین سطح برگ مربوط به گیاهان کشت شده در بسترهای حاوی 10 درصد ورمی کمپوست بود و کمترین میزان این شاخص مربوط به تیمار شاهد بود. نتایج همچنین نشان داد که گیاهان کشت شده در بسترهای حاوی 10 درصد ورمی کمپوست در زمان کوتاه تری به گل رفتند. بیشترین میزان کلروفیل مربوط به تیمار 30 درصد پسمانده کمپوست قارچ بود و کمترین میزان این شاخص مربوط به تیمار شاهد بود. گیاهان کشت شده در بسترهای حاوی 30 و 40 درصد پسمانده کمپوست قارچ دارای بیشترین میزان وزن تر و خشک اندام هوایی را داشتند.

Authors

رحیم قادری

دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی

مهدی رحمانیان

دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی

اسماعیل چمنی

استادیار دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • زرین کفش، م.ن.، لاجوردی، س. 1366. کودهای شیمیایی و آلی. ...
  • Arancon, N.Q., Edwards, C.A., Atiyeh, T.R., Metzger, J.D. (2004) Effects ...
  • Aranco, N.Q., Edwards, C.A., Bierman, P., Metzger, J.D., lee, S., ...
  • Domingues, J., Edwards, C.A., Subler, S. (1997) A comparison of ...
  • Muscolo. A., Bovalo, F., Gionfriddo, F., Nardi, f. (1999) Earthworm ...
  • Sallaku, G., Ismet, B., Skender, K., Astrit, B. (2009) The ...
  • نمایش کامل مراجع