ارزیابی طول عمر دو رقم(استاندارد و خوشه ای) گل شاخه بریده میخک توسط اتانول و متانول

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 876

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_1056

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

Abstract:

طول عمر پس از برداشت گلهای شاخه بریده بعنوان مهمترین صفت ارزیابی گل های عرضه شده به بازارهای گل و گیاه و گلهای معرفی شده جدید ،%33 درصد متاثر از شرایط قبل از برداشت و 66 درصد متاثر از شرایط پس از برداشت می باشد حفظ کیفیت گل های شاخه بریده در مدت طولانی، به نحوی که مصرف کننده از آن لذت ببرد و دوام عمر طولانی داشته باشد به طور چشمگیری در حال توسعه است. . به منظور بررسی تاثیر گذاری متانول و اتانول بر دوام عمر گل شاخه بریده میخک آزمایشی در مرکز تحقیقات کشاورزی یزد در سال 89-1388 انجام شد.آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایشی شامل فاکتور کاربرد دو نوع الکل متانول و اتانول در شش سطح (0،2،4،6،8،10) درصد بود. صفات مورد اندازه گیری شامل وزن شاخه گل، کلروفیل b و وزن تر غنچه بود. تجزیه واریانس حاکی از آن است که تمام صفات در سطح 1% بر کلروفیل برگ و وزن شاخه گل و همچنین صفت وزن تر غنچه به غیر از نوع گل در سایر صفات معنی دار نبود معنی دار بود. مقایسه میانگین حاکی از آن است که نوع گل خوشه ای با میانگین (88/0) دارای سطح بالاتری نسبت به گل استاندارد بود. مقایسه میانگین وزن تر نشان می دهد که نوع گل خوشه ای با میانگین (93/6) دارای بالاترین سطح نسبت به گل استاندارد بود. مقایسه میانگین وزن شاخه گل مشخص می کند که نوع گل خوشه ای با میانگین وزن (75/2) دارای بالاترین وزن را نسبت با وزن شاخه گل پس از آون شدن داشته است.

Authors

کرامت تیموری زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

دانیال آبادی خواه

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ابراهیم زاده، ا.، مسیحا، س.و ولیزاده، م.382 1.بررسی اثر محلول ...
  • Petridou, M., _ Voyiatzi and D. Voyiatzis. 1999. Asprin, methanol ...
  • Podd, L. A. and J. Van. Staden. 2004. The role ...
  • نمایش کامل مراجع