CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر سواد مالی بر رضایت شغلی کارکنان با نقش میانجی گری سازگاری شغلی با بکارگیری مدل سازی معادلات ساختاری (مورد مطالعه: کارکنان شرکت های تولیدی استان یزد)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر سواد مالی بر رضایت شغلی کارکنان با نقش میانجی گری سازگاری شغلی با بکارگیری مدل سازی معادلات ساختاری (مورد مطالعه: کارکنان شرکت های تولیدی استان یزد)
شناسه ملی مقاله: MMEA01_1074
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمدداوود انتظاری - دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، گروه حسابداری، واحد یزد، دانشگاه امام جواد (ع) ، یزد، ایران
محمدحسین عبدالرحیمیان - عضو هیئت علمی گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه میبد،یزد، ایران

خلاصه مقاله:
سازگاری شغلی، ترکیبی از عوامل روانی و غیر روانی است که برای ادامه اشتغال موفقیت آمیز از اهمیت ویژهای برخوردار است. عوامل غیر روانی شامل همهابزارها و ادوات کار است که فرد شاغل به نوعی از آنها برای انجام کار استفاده میکند. عوامل روانی یا درونی شامل احساسات یا شیوه تلقی فرد نسبت بهشغلش است و رابطه شخص با کارش را مشخص می سازد. روش تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی می باشد که بر حسب روش تحقیق، توصیفی - پیمایشیاست و با به کارگیری ابزار پرسشنامه داده های مورد نیاز جمع آوری شده است . باتوجه به اینکه تعداد کارکنان شرکت های تولیدی یزد مشخص نیست ازفرمول کوکران با حجم جامعه نا محدود برای تعیین تعداد نمونه استفاده می گردد ۳۸۴ پرسشنامه بین نمونه های در دسترس توزیع شد وتعداد ۱۷۳پرسشنامه قابل قبول جمع آوری گردید. . تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار Smart pls۳ انجام شده است . بررسی کلی نتایج آزمون فرضیات نشاندهنده سازگاری شغلی دارای نقش میانجی گری در رابطه سواد مالی بر رضایت شغلی می باشد. همچنین سواد مالی بر رضایت شغلی و سواد مالی برسازگاری شغلی نیز رابطه مستقیم و معناداری را نشان می دهد که هر سه فرضیه پژوهش مورد پذیرش قرار گرفته است.

کلمات کلیدی:
رضایت شغلی، سواد مالی، سازگاری شغلی، شرکت های تولیدی یزد

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1464291/