CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر کلاس های آنلاین بر رضایت و عملکرد دانش آموزان در دوره همه گیری کووید-۱۹ (مطالعه موردی: دانش آموزان دبیرستان نمونه شهید مطهری شهرستان تنگستان)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر کلاس های آنلاین بر رضایت و عملکرد دانش آموزان در دوره همه گیری کووید-۱۹ (مطالعه موردی: دانش آموزان دبیرستان نمونه شهید مطهری شهرستان تنگستان)
شناسه ملی مقاله: FEMCONF02_165
منتشر شده در دومین کنفرانس ملی آینده نگری در روانشناسی و علوم تربیتی در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

نقی شاهسون قره غونی - کارشناسی ارشد ساخت و تولید، مدیر دبیرستان نمونه شهید مطهری،
پریسا فرشچی - کارشناسی ارشد حسابداری، موسس جهاد دانشگاهی علم الهدی تنگستان،
علی زنده بودی - کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی، مدرس دبیرستان دکتر حسابی بنه گز

خلاصه مقاله:
هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیر کلاس های آنلاین بر رضایت و عملکرد دانش آموزان در دوره همه گیری کووید-۱۹ می باشد. روش پژوهش ازنظر ماهیت توصیفی - همبستگی و ازنظر هدف، کاربردی است. جامعه آماری این تحقیق دانش آموزان دبیرستان نمونه شهید مطهری شهرستان تنگستان در نظر گرفته شده است، و ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه و از روش نمونه گیری در دسترس برای انتخاب نمونه آماری استفاده شده است. برای تجزیه وتحلیل داده ها از نرم افزارهای SPSS و AMOS استفاده شده است. در ابتدا متغیرها و شاخصهای آنها با استفاده آزمون تی مورد آزمون قرار گرفت و همچنین رابطه بین متغیرها از طریق ضریب مسیر آزمون تی تائید شد سپس با استفاده از نرم افزار AMOS معادلات ساختاری به آزمون مدل پرداخته که نهایتا مقادیر شاخصهای برازندگی نشان داد مدل از برازش مناسب برخوردار است. نتایج کلی تحقیق نشان می دهد که کیفیت مربی، طراحیدوره، بازخورد سریع و انتظارات دانش آموز بر رضایت دانش آموزان تاثیر مثبت و معناداری دارد. همچنین کیفیت مربی، طراحی دوره، بازخورد سریع و انتظارات دانش آموز از طریق رضایت بر عملکرد دانش آموزان تاثیر مثبت و معنادری دارد.

کلمات کلیدی:
رضایت دانش آموزان، عملکرد دانش آموزان، کیفیت مربی، طراحی دوره، بازخورد سریع، انتظارات

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1484793/