Year: 1390
Publish place: National Conference on Food
COI: GHOCHANFOOD01_049
Language: PersianView: 702
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مالتسازی یک روش پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل مراحل خیساندن، جوانهزنی و خشک کردن مالت جوانهزده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت میباشد. قدرت دیاستاتیک با افزایش نسبت اختلاط جو صحرا در مقایسه با شاهد کاهش معنی داری نشان میدهد و همچنین میزان پروتئین جو – گندم بیشتر از پروتئین مالت سایر غلات است ولی بیشینه راندمان عصاره گیری سرد از مالت حاصل از اختلاط جو، ترتیتیکاله و گندم به دست میآید. میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز در مالت حاصل از تریتیکاله بیشتر میباشد در نتیجه عصارهای با و یسکوزیته کمتری تولید کرده و در نتیجه صاف نمودن عصاره حاصله راحتر هست.
Keywords:
مالت، اختلاط، آنزيم بتاگلوكاناز
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/149933/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدزاده، شیلان و بخش آبادی، حمید و مختاریان، محسن و گرومی، مهران،1390،اختلاط مالت ها به منظور تولید مواد اولیه مناسب ،صنایع پخت و ماء الشعیر،همایش ملی صنایع غذایی،قوچان،،،https://civilica.com/doc/149933
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، رشیدزاده، شیلان؛ حمید بخش آبادی و محسن مختاریان و مهران گرومی)
برای بار دوم به بعد: (1390، رشیدزاده؛ بخش آبادی و مختاریان و گرومی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- تولید ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو و برسی خصوصیات رنگ سنجی آن(1394)
- غنی سازی ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو وبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی(1394)
- بررسی تاثیر پودر مالت جو بر خواص رئولوژیکی در ماست همزده کم چرب(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 Paper استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- مروری بر تشكیل آكریلامید در قهوه
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.