CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی عوامل موثر بر ایجاد یک سیستم پشتیبان تصمیم برای سنجش عملکرد و نوآوری سازمانی بر مبنای رویکرد گراندد تئوری (مورد مطالعه شرکت های توسعه دهنده نرم افزاردرایران)

عنوان مقاله: شناسایی عوامل موثر بر ایجاد یک سیستم پشتیبان تصمیم برای سنجش عملکرد و نوآوری سازمانی بر مبنای رویکرد گراندد تئوری (مورد مطالعه شرکت های توسعه دهنده نرم افزاردرایران)
شناسه ملی مقاله: JR_BMJI-14-54_006
منتشر شده در در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

زهره توزنده جانی - گروه مدیریت فناوری اطلاعات، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران.
جلال رضایی نور - گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی ،دانشگاه قم، قم، ایران

خلاصه مقاله:
هدف اصلی این پژوهش، شناسایی عوامل موثر بر ایجاد یک سیستم پشتیبان تصمیم برای سنجش عملکرد سازمانی و نوآوری سازمانی بر اساس سرمایه فکری با نقش میانجی مدیریت دانش برمبنای رویکرد گراندد تئوری در شرکت های توسعه دهنده نرم افزار در ایران است .رویکرد بخش کیفی پژوهش، مبتنی بر نظریه داده بنیاد و ابزار گردآوری اطلاعات، مصاحبه نیمه ساخت یافته با ۱۵ نفر از خبرگان حوزه تولید نرم افزاراست. ۱۳۲ مفهوم کلیدی، ۳۷ مقوله فرعی و ۱۳ مقوله اصلی از کدها و مولفه های شناسایی شده موثر بر طراحی سیستم تصمیم یار، از مصاحبه ها احصاء و در قالب مدل مفهومی داده بنیاد تدوین گردید. مقوله محوری، سیستم تصمیم یار است و با توجه به شرایط علی، شرایط زمینه ای، شرایط مداخله گر، راهبردها و نتایج، تدوین و مدل نهایی ارائه شد. سپس با روش دلفی، پرسشنامه ای طراحی و مدل اولیه توسط خبرگان اصلاح و تایید شد. جهت آزمون مدل و فرضیه های تحقیق، پرسشنامه ای طراحی و اطلاعات توسط ۳۲۳ نفر ازکارشناسان ارشد و مدیران، گردآوری شد و تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها با روش معادلات ساختاری و استفاده از نرم افزار PLS صورت پذیرفت. نتایج مرحله کمی، روابط موجود در مدل را با ضرایب تاثیر مناسبی تایید کرد و نتایج با بخش کیفی همخوانی داشت.

کلمات کلیدی:
سیستم تصمیم یار, سرمایه فکری, مدیریت دانش, نوآوری سازمانی, عملکرد سازمانی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1504105/