تحلیل فنی - اقتصادی تبدیل سیستم خنک کاری تربه حالت دوگانه درنیروگاه شهید مفتح همدان

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 931

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ISME20_227

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391

Abstract:

دراین مقاله ابتدا روابطی جهت مدلسازی و طراحی برجهای تروهمچنین مبدلهای خنک شونده با هوا بیانگردیده سپس به بحث دوگانه سایزی سیستم خنککن اصلی از نوع مرطوب یک نیروگاه حرارتی موجود با توجه به شرایط اقلیمی منطقه مورد نظر پرداخته شده است بدینمنظور با استفاده از مبدلهای حرارتی خنک شونده با هوا درسازه برج تر دردو حالت ورودی هوای مشترک و مجزا و اعمال تغییرات لازم درسازه دوگانه سازی سیستم خنککن صورت پذیرفته است همچنین از برجهای خشک جریان اجباری بصورت سری با برج تر اصلی نیز به عنوان نمونه ای دیگر دراین تحلیل استفاده شده است. با توجه به عوامل محدود کننده طراحی همچون ابعاد فضای قرارگیری مبدلها دبی و هد قابل تمین توسط فن و دبی و سرعت آب طرح هایی پیشنهاد شده است مبنای عملکرد این برج حفظ فشار درکندانسور حفظ دمای آب خروجی از برج دوگانه بوده لذا نتایج بدست آمده براساس تثبیت فشاردرکندانسور میب اشد درپایان نتایج کاهش آب مصرفی و افزایش توان مصرفی فن های برج با توجه به عملکرد واحد درحالت بار کامل برای هر سه حالت سیستم خنک کننده نسبت به حالت عملکرد واحددرحالت استفاده از سیستم خنک کننده تر کنونی مقایسه شده است و براساس نتایج تحلیل اقتصادی انجام گرفته نمونه مناسب پیشنهاد گردیدها ست.

Keywords:

برج تر برج خشک - دوگانه سازی - کاهش آب مصرفی

Authors

فضل الله اسکندری

استادیار دانشگاه بوعلی سینا

جلال قلیچ زاده

پروژه های نیروگاهی ایران مپنا

آزاده اسدی

کارشناس صنایع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :