شبیه سازی اجزا محدود و مطالعه تجربی استحکام در نمونه آزمایشی 37 St با اتصال جوش لب رو هم

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 728

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ISME20_394

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391

Abstract:

جوشکاری روشی مهم و فراگیر در زمینه اتصال قطعات درصنعت باهدف ایجاد اتصالی دائمی بوده و دارای کاربردهای فراوان و حتی در برخی موارد غیر قابل جایگزین است. بنابراین تحلیل اتصال جوش به منظور دست یابی به استحکام، جهت طراحی اتصالات جوش ضروری است. در مقاله حاضر، از آنالیز المان محدود الاستوپلاستیک حرارتی در تحلیل رفتار ترمومکانیکی جوشکاری قوس الکتریکی برای نمونه آزمایشی با اتصال جوش لب روی هم استفاده شده است و با استفاده از نرم افزارANSYS اتصال جوش دو مرحله ای شبیه سازی شده و با استفاده از دو تحلیل مستقل حرارتی و مکانیکی، استحکام جوش ارزیابی شده است، در تحلیل حرارتی برای شبیه سازی منبع گرمایی در هنگام جوشکاری از خاصیت مرگ و تولد المان استفاده شده است و به علت گرادیان دمایی بالا در ناحیه جوش، خواص ترمو فیزیکی و مکانیکی ماده به صورت متغیر با دما لحاظ گردیده است. علاوه بر این، بر روی نمونه آزمایشی منطبق با مدل انتخاب شده در شبیه سازی عددی، با استفاده از دستگاه سروهیدرولیک، آزمایش کشش جهت بررسی استحکام جوش انجام گرفته است. از مقایسه نتایج تحلیل عددی و مطالعه تجربی می توان به تشابه نتایج آزمایشگاهی و شبیه سازی جوش پی برد و این امر حاکی از دقت نسبی شبیه سازی فرآیند جوش می باشد، چرا که طبق نتایج حاصل از آزمایش حتی اگر نمونه در قسمت های دور از ناحیه جوش تحت شکست قرار گرفته باشد باز هم آن ناحیه و تمام سایر بخش های قطعه جوش داده شده تحت اثر گرادیان های حرارتی فرآیند جوش قرار گرفته اند و متناسب با اثرات ناشی از آن رفتار می کنند.

Authors

عباس فدایی

استادیار گروه مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا همدان

سمانه پورالعجل

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مکانیک، دانشکده مهندسی ، دانشگاه بوعلی سی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • 28 اردیبهشت ISME2012، 1391 ...
  • Be, H., 2005. "Computer Modeling of Weld Joit _ M ...
  • Bargoum, Z., Lunback, A., 2009. "Simplified FE Welding Simulation of ...
  • Den, D., Hidekazu, M., 2008. "Numerical And Experimental Investigations on ...
  • Affzaal, M., Ejaz, M. "Numerical Simulation of Arc Welding Investigation ...
  • ASM Metals HandBook., 1990. "Properties And Selection Iron, Steel and ...
  • نمایش کامل مراجع