کنترل غیرمستقیم جریان و کاهش تلفات سوئیچینگ در مبدلهای PFC سه فاز با معرفی یک روش جدید مدولاسیون بردار فضائی با -clamping 60 مبتنی بر الگوریتم کلاسه بندی بردارها

Publish Year: 1382
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,028

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICEE11_206

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391

Abstract:

مشخصه رفتار یکسوسازهای سه فاز بوست بطور قابل ملاحظه ای با افزایش فرکانس سوئیچینگ بهبود یافته و وابستگی زیادی به استراتژی کنترلی استفاده شده در مبدل دارد . در این مقاله استراتژی کنترلی ساد ه و سریعی برای بهبود عملکرد یکسوساز سه فاز بوست پیشنهاد شده است . در روش پیشنهادیاز مدولاسیون بردار فضائی (SVMبا -clamping 60 و مبتنی بر کلاسه بندی بردارها جهت تولید پترنهای سوئیچینگ مبدل استفاده می شود . بر خلاف روش های متداول پیاده سازیclamping -60 روش پیشنهادی بدون نیاز به هر گونه اندازه گیری جریان و محاسبات اضافی، امکان تشخیص فاز حامل بیشترین جریان را فراهم می کند، که این باعث سادگی بیشتر ساختار و کاهش زمان محاسبات مدولاسیون می شود و افزایش بیشتر فرکانس سوئیچینگ را امکان پذیر می سازد . علاوه بر این، الگوریتم کلاسه بندی بردارها، بکار گرفته شده در این روش امکان اجرای روشSVM را در زمان کوتاهتر و با دقت بیشتر فراهم می آورد ، بنابراین در مقایسه با پیاده سازی متداول SVM پریود نمونه برداری کوتاهتر شده و امکان افزایش فرکانس سوئیچینگ فراهم می شود. همچنین در این مقاله، نشان داده شده است که به کمک یک پترن سوئیچینگ پیشنهادی مناسب، مدولاسیون بردار فضائی با -clamping 60 با کمترین تغییر ممکن در وضعیت سوئیچ ها حاصل می شود . در نتیجه اعمال دنباله سوئیچینگ پیشنهادی منجر به کاهش بیشتر تلفات سوئیچینگ مبدل می گردد. اعتبار روش پیشنهادی و کارآئی آن در بهبود عملکرد یک یکسوساز سه فاز بوست توسط شبیه سازی کامپیوتری بر روی برنامهPSCAD/EMTDC به اثبات رسیده است.

Keywords:

Authors

داود یزدانی

دانشجوی کارشناسی ارشد

علیرضا بخشائی

استادیار دانشکده برق و کامپیوتر- دانشگاه صنعتی اصفهان

مهدی معلم

دانشیاردانشکده برق و کامپیوتر- دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ..H. Mao, D. Borojevich, A. Rivindra, F. C. Lee, and ...
  • combined artificial neural network and DSP approach to the A:ه ...
  • A. R. Bakhshai, G. Joos, H. Jin, "Incorporating the OVer ...
  • J. W. Dixon and B T. Ooi, "Indirect Current Control ...
  • th ICEE, May 2003, Vol. 4 ...
  • نمایش کامل مراجع