نگاهی به تحول، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در حوزه ی فناوری اطلاعات در نظامآموزش و پرورش

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 181

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

LPCONF04_043

تاریخ نمایه سازی: 5 مهر 1401

Abstract:

در این پژوهش بعد از طرح مسئله و نگاهی به چشم انداز فناوری اطلاعات در حوزه آموزش وپرورش به مسائلی نظیر بررسی دیدگاههای فلسفی ، امکان سنجی ، اشاعه نوآوری ، مبانی نظری وکاربردی و پیش بایسته های فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش پرداخته شده است. سرلوحه قراردادن فرمایشات گرانقدر مقام معظم رهبری )مدظله العالی ( و برنامه های راهبردی دولت خدمتگذار درجهت حرکت مجاهدانه، تلاشگر، میانبر و جهشی در کلیه امور فناوری اطلاعات در آموزش و پرورشو حرکت فناوری اطلاعات در نظام آموزش و پرورش بر اساس سند چشم انداز ۲۰ ساله نظام مقدسجمهوری اسلامی ایران که مورد تاکید مقام معظم رهبری )مدظله العالی ( و دولت خدمتگزار است، مدنظر می باشد. همچنین مشخص گردید که حرکت باید بر اساس سند توسعه فناوری اطلاعات در نظامآموزش و پرورش و در خدمت بودن فناوری اطلاعات برای رسیدن به اهداف عالیه نظام آموزش وپرورش اسلامی کشور در مقایسه با سایر ملل منطقه، مبارزه با نگرش های سوسیالیستی و سرمایهداری فناوری اطلاعات آموزش و پرورش غرب و تاکید بر دیدگاههای اسلامی ، ایرانی و بومی، تاکیدبر تامین منابع اقتصادی و آموزشی با اتخاذ رویکرد مشارکت جویانه در فناوری اطلاعات آموزش وپرورش، تاکید بر تولید، توزیع و انتقال علم و دانش بومی فناوری اطلاعات آموزش و پرورش کشوردر جهت کسب رشد و شکوفایی فناوری اطلاعات، توجه به عناوین و سرفصل های مهم فناوریاطلاعات در کتب درسی مدارس در همه پایه های تحصیلی و توجه لازم برای اجرای عملی آن، مجهزنمودن کلیه فضاهای آموزشی به ابزار و تکنولوژی های جدید فناوری اطلاعات بخصوص در موردتدریس و روش های نوین یاددهی – یادگیری، آگاهی سازی خانواده ها، دانش آموزان و معلمان ازابعاد و اهمیت فناوری اطلاعات در حوزه آموزش و پرورش، از مهمترین موارد پشتیبانی ها و مانعزدایی ها است. در پایان ضمن نتیجه گیری، پیشنهاداتی برای هموار ساختن فناوری اطلاعات درآموزش و پرورش ارائه شده است.

Authors

مهدی میرزایی

دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه تهران، آموزگار اداره آموزش و پرورشمنطقه موسیان، استان ایلام

احمد آبدانی

دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دزفول، آموزگار ادارهآموزش و پرورش منطقه موسیان، استان ایلام

رضا خوب آیند

دانش آموخته کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشترکارشناسفرهنگی، هنری و مشاوره، معاونت پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش منطقه موسیان، استان ایلام.

حمید محسنی فرد

دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دزفول، آموزگار اداره آموزشو پرورش منطقه موسیان، استان ایلام.

اصغر کادعباسی

دانش آموخته کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهلران، کارشناس امور پشتیبانی،معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره آموزش و پرورش منطقه موسیان، استان ایلام.