اثر نانوساختارهای کربنی صفر، یک و دو بعدی بر ساختارهای سه بعدی سلسله مراتبی آلمینیوم وانادات به عنوان کاتد باتری های یون-لیتیم

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 108

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

LBC01_033

تاریخ نمایه سازی: 6 مهر 1401

Abstract:

میکروساختارهای گل شکل و سه بعدی سلسله مراتبی آلمینیوم وانادات به روش هیدروترمال در حضور سورفاکتانت تهیه گردید. این ساختارها از خود آرایی صفحات (گلبرگ ها) به شکل میکرو کره های گل مانند در طی فرایند سنتز ایجاد شده اند. هدف از سنتز ساختارهای سلسله مراتبی جلوگیری از کلوخه شدن و تخریب ساختار مواد فعال در حین فرایند ورود و خروج یون لیتیم می باشد. از آنجا که ترکیبات وانادیومی از نظر هدایت الکتریکی ضعیف می باشند می توان با روش های مختلف، به بهبود هدایت آلکتریکی آنها کمک کرد. به منظور افزایش کارایی این ترکیبات، نانوکامپوزیت هایی بر پایه ساختارهای کربنی مختلف تهیه گردید. این ساختارهای کربنی شامل گرافن، گرافن کوانتوم دات و نانولوله های کربنی هستند. نانوکامپوزیت های تهیه شده از نظر ساختار، خلوص و بازده الکتروشیمیایی به عنوان کاتد باتری های یون-لیتیم مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده تایید کننده این است که حضور نانولوله های کربنی چنددیواره در نانوکامپوزیت حاوی آلمینیوم وانادات، بهترین کارکرد به عنوان ماده فعال الکترودی را از خود نشان می دهد. مقدار ظرفیت برای نانوکامپوزیت المینیوم وانادات/کربن نانوتیوب با اعمال جریال ۲۰۰ میلی آمپر بر گرم برابر با ۲۳۵ میلی آمپر ساعت بر گرم به دست آمده است.

Authors

مریم غیاثیان آرانی

دکتری نانوشیمی، پژوهشکده علوم و فناوری نانو-دانشگاه کاشان، کاشان

مسعود صلواتی نیاسری

استاد تمام، شیمی معدنی، پژوهشکده علوم و فناوری نانو-دانشگاه کاشان، کاشان* کاشان، صندوق پستی ۵۱۱۶۷-۸۷۳۱۷،