CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

چگونه توانستم اختلال دیکته ی یکی از دانش آموزانم را با تقویت ادراک دیداری در کلاس اول دبستان پسرانه کریمه اهل بیت(س)، از مدارس ناحیه ۴ کاهش دهم.

عنوان مقاله: چگونه توانستم اختلال دیکته ی یکی از دانش آموزانم را با تقویت ادراک دیداری در کلاس اول دبستان پسرانه کریمه اهل بیت(س)، از مدارس ناحیه ۴ کاهش دهم.
شناسه ملی مقاله: CFTP08_0321
منتشر شده در چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

فاطمه گنجیان مقدم

خلاصه مقاله:
اقدامپژوهی حاضر در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در خصوص یکی از دانش آموزان کلاس اول ابتدایی ناحیه۴ که دارای اختلال دیکته بوده صورت گرفته است.اقدامپژوه در این تحقیق از ابزارهای علمی گوناگون مانند مشاهده، پرسشنامه، مصاحبه، مطالعه و آزمون استفاده کرده است. هدف این بوده است که پس از جمع آوری اطلاعات واعتباربخشی به پیشنهادات با اجرای راهکارهایی از قبیل: آموزش مهارت تحلیل کلمات (جدول ترکیب)- افزایش دامنه و توجه و تمرکز از طریق بازیهای آموزشی- تقویت حافظه دیداری- استفاده از انواع املاها و .. مشکل اختلال دیکته محمد مبین کاهش یابد. با توجه به شرایط خاص شیوه ی آموزش (مجازی) با راهحلهای ارائه شده، حدود ۸۰ درصد تغییرات مطلوب در دانش آموز دیده میشود، به طوریکه در ارزیابی نهایی در دیکته، دانش آموز رشد و پیشرفت چشمگیری داشته است.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1526849/