CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر پیاده سازی تولید ناب در صنعت کاشی به روش دلفی فازی و تاپسیس فازی (مطالعه موردی: صنایع کاشی استان یزد)

عنوان مقاله: شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر پیاده سازی تولید ناب در صنعت کاشی به روش دلفی فازی و تاپسیس فازی (مطالعه موردی: صنایع کاشی استان یزد)
شناسه ملی مقاله: JR_SIEPM-7-2_004
منتشر شده در تابستان در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

حسن دهقان دهنوی - دانشیار، گروه مدیریت صنعتی، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران
مجید قاضی - دانشجوی دکترا، گروه مدیریت صنعتی، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران
سیدجواد حسینی کافی آباد - دانشجوی دکترا، گروه مدیریت صنعتی، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران
ابوذر حیدریانی زاده - دانشجوی دکترا، گروه مدیریت صنعتی، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران

خلاصه مقاله:
بیشتر تجارت ها تفکر ناب بودن را برای بهبود کارایی فرایند تجاری شان دنبال کرده اند. ناب بودن به معنای یک جریان ارزش به منظور حذف همه ضایعات، زمان صرف شده و اطمینان از یک سطح مطرح است. تفکر ناب نگاهی هوشمندانه به ارزش و جریان آن با حداقل تغییر در بنیان های سازمانی با کمترین هزینه است. تولید ناب یک روش تولیدی است که به اراده محصول با کیفیت و متناسب با خواسته مشتری ضمن حذف هرگونه فرایندی که برای مشتری ارزش آفرین نیست، می پردازد. هدف اصلی پژوهش حاضر شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر ازجمله تعهد مدیریت، توانمندسازی کارکنان، مشارکت کارکنان، کارگروهی، مدیریت منابع انسانی و مدیریت ارتباط با مشتری بر پیاده سازی تولید ناب در صنایع کاشی با استفاده از روش دلفی فازی و تاپسیس فازی می باشد. ابتدا شناسایی عوامل موثر بر پیاده سازی تولید ناب انجام می گردد سپس با استفاده از روش دلفی فازی از طریق نظرسنجی خبرگان غربال می شود و در ادامه با استفاده از تاپسیس فازی عوامل رتبه بندی می گردند. در نهایت به ترتیب سازمان دهی و رهبری، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت منابع انسانی، توانمندسازی کارکنان، تکنولوژی اطلاعات رتبه بندی شدند.

کلمات کلیدی:
تولید ناب، تاپسیس فازی، دلفی فازی، پیاده سازی اصول تولید ناب

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1547411/