CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر گرایش به کارآفرینی و قابلیت مبتنی بر مدیریت منابع انسانی بر عملکرد شرکت به واسطه دوسوتوانی نوآوری (مورد مطالعه: شرکت های تولید کننده مواد غذایی شهر رشت)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر گرایش به کارآفرینی و قابلیت مبتنی بر مدیریت منابع انسانی بر عملکرد شرکت به واسطه دوسوتوانی نوآوری (مورد مطالعه: شرکت های تولید کننده مواد غذایی شهر رشت)
شناسه ملی مقاله: JR_SME-7-2_004
منتشر شده در تابستان در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

نوع پسند اصیل - دکتری مدیریت منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، گیلان، ایران
سیامک اشکان زاده - کارشناسی ارشد، مدیریت کسب و کار، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، گیلان، ایران

خلاصه مقاله:
رکود تورمی بحث بسیار گسترده ای است که برخی کشورها با آن روبرو هستند. برای برون رفت از رکود تورمی بهترین راه حل برای ارتقاء عملکرد شرکت استفاده بهینه از منابع موجود بدون اضافه کردن هزینه اضافی است. به این روش ارتقاء عملکرد دوسوتوانی اطلاق می شود. هدف این تحقیق بررسی تاثیر گرایش به کارآفرینی و قابلیت مبتنی بر مدیریت منابع انسانی بر عملکرد شرکت به واسطه دوسوتوانی نوآوری می باشد. متغیرهای تحقیق عبارتند از: گرایش به کارآفرینی، قابلیت مدیریت منابع انسانی، دوسوتوانی نوآوری و عملکرد سازمانی. جامعه آماری تحقیق را شرکتهای تولید مواد غذایی در شهر رشت تشکیل می دهند. ۱۱۷ شرکت در نمونه گیری مشخص شد که پرسشنامه تحقیق را تکمیل کردند. از هیئت مدیره شرکتها خواسته شد که پرسشنامه ها را تکمیل کنند و میانگین تمامی پاسخ های هر سازمان به طور کلی برای هر سازمان در نظر گرفته شد. داده ها از طریق نرم افزار PLs مورد تحلیل قرار گرفت. تمامی فرضیه ها تایید شد. نتایج تحقیق نشان داد که گرایش به کارآفرینی و منابع انسانی سازمان به واسطه دوسوتوانی نوآوری موثر تر هستند. دوسوتوانی نوآوری نقش بسیار مهمی در ارتقاء عملکرد سازمان ها داشت.

کلمات کلیدی:
عملکرد شرکت، گرایش به کارآفرینی، قابلیت مدیریت منابع انسانی، دوسوتوانی نوآوری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1547563/