ارائه یک مدل بهینه سازی دو سطحی به منظور بهبود تاب آوری شبکه توزیع فعال با در نظر گرفتن مدیریت شارژ و دشارژ خودروهای برقی در پارکینگ ها

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 223

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JIAE-19-4_018

تاریخ نمایه سازی: 12 آبان 1401

Abstract:

با توجه به استفاده روزافزون از خودروهای برقی در شبکه​ حمل​و​نقل، برنامه​ریزی شارژ و دشارژ این خودروها در پارکینگ​ها می​تواند تاثیر زیادی بر تاب​آوری شبکه توزیع در شرایط بحرانی داشته باشد. در این مقاله، با توجه به تاثیر متقابل بین مسئله جزیره​سازی شبکه توزیع و برنامه​ریزی شارژ و دشارژ خودروهای برقی در پارکینگ​ها، یک مدل بهینه​سازی خطی دو سطحی به منظور بهبود تاب​آوری شبکه توزیع پیشنهاد شده است. در مسئله سطح بالا، با پیش​بینی بار مصرفی شبکه توزیع و مدیریت شارژ و دشارژ خودروهای برقی در پارکینگ ها، مرزبندی جزایر در شبکه توزیع با هدف حداکثر کردن مقدار مورد انتظار بار بازیابی​شده تعیین می شود. با تعیین مرزبندی جزایر و مکان پارکینگ های متصل به شبکه در مسئله سطح بالا و با در نظر گرفتن تمایل رانندگان خودروهای برقی برای توقف در نزدیک​ترین پارکینگ متصل به شبکه الکتریکی جهت شرکت در برنامه مدیریت شارژ و دشارژ، تغییرات هر سفر و در نتیجه، مشخصات ناوگان خودروهای موجود در هر پارکینگ در مسئله سطح پایین مشخص می شود. مدل پیشنهادی با استفاده از چندین خطای همزمان در شبکه توزیع فعال ۱۱۸ شین در حضور خودروهای برقی در شبکه ترافیکی ۲۵ گره ای، پیاده سازی و اعتبارسنجی شده است. با توجه به وجود متغیرهای باینری در مسئله سطح پایین، ترکیبی از برنامه نویسی ریاضی و الگوریتم تکاملی برای حل مدل پیشنهادی و رسیدن به پاسخ نهایی استفاده شده است. نتایج موارد مطالعاتی، کارآیی و دقت عملکرد مدل دوسطحی پیشنهادی را در راستای بهبود تاب​آوری شبکه​های توزیع با استفاده از مدیریت شارژ و دشارژ خودروهای برقی در پارکینگ​های متصل به شبکه الکتریکی تایید می کند.

Authors

محمد علیزاده

Faculty of Electrical and Computer Engineering, Imam Khomeini maritime University, nowshahr

میثم جعفری

Faculty of Electrical and Computer Engineering, Babol Noshirvani University of Technology

مجید شهابی

Faculty of Electrical and Computer Engineering, Babol Noshirvani University of Technology

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :