CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

دیدگاه دانشجویان دندانپزشکی نسبت به استفاده از لاگ بوک به منظور بهبود کیفیت آموزش بخش دندانپزشکی ترمیمی

عنوان مقاله: دیدگاه دانشجویان دندانپزشکی نسبت به استفاده از لاگ بوک به منظور بهبود کیفیت آموزش بخش دندانپزشکی ترمیمی
شناسه ملی مقاله: JR_DSME-9-1_008
منتشر شده در در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

بهاران رنجبر امیدی - Department of Restorative Dentistry, Faculty of Dentistry, Qazvin University of Medical Sciences, Qazvin, Iran.
لیلا عابدینی گیلانی - Postgraduate Student, Restorative Dentistry, Department of Dentistry, Faculty of Dentistry, Qazvin University of Medical Science, Qazvin, Iran
فاطمه سفیدی - PhD Student, Medical Education, Faculty of Dentistry, Qazvin University of Medical Science, Qazvin, Iran
علی حمزه ای - Dentist, Department of Dentistry, Faculty of Dentistry, Qazvin University of Medical Science, Qazvin, Iran

خلاصه مقاله:
مقدمه: یکی از راه حل های اصلی حل مشکلات بالینی، ارزشیابی مداوم فرآیند آموزشی با استفاده از لاگ بوک و بررسی میزان دستیابی به اهداف تدوین شده می باشد. این مطالعه با هدف تعیین دیدگاه دانشجویان دندانپزشکی نسبت به استفاده از لاگ بوک به منظور بهبود کیفیت آموزش انجام شد. روش ها: در این مطالعه توصیفی و تحلیلی، ۶۱ دانشجو که در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ واحدهای ترمیمی عملی را در دانشکده دندانپزشکی قزوین اخذ نموده بودند، به روش سرشماری وارد مطالعه شدند. دانشجویان با استفاده از پرسشنامه در چهار حیطه ی ضرورت استفاده از لاگ بوک (دامنه ی نمره ۷ تا ۲۱)، فرآیند اجرا (دامنه ی نمره ۸ تا ۲۴)، کیفیت محتوا (دامنه ی نمره ۲۰ تا ۶۰) و نحوه ی تکمیل لاگ بوک (دامنه ی نمره ۲ تا ۱۰) مورد نظرسنجی قرار گرفتند. روایی پرسشنامه با استفاده از نظر ۱۰ نفر از اساتید و پایایی آن با آزمون آلفای کرونباخ ۰/۸۳ به دست آمد. داده ها با نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل گردید (سطح معنی داری ۰/۰۵P-Value<). یافته ها: میانگین نمرات ضرورت استفاده از لاگ بوک ۳/۹۶۸±۱۳/۵۷، حیطه ی فرآیند ۳/۳۸۸±۱۳/۱۳، حیطه ی کیفیت محتوا ۱۱/۴۸۳±۴۰/۴۹۲ و حیطه ی نحوه تکمیل ۳/۴۸۷±۶/۵۲۵ به دست آمد. نتیجه گیری: نتایج بیانگر آن است که ضرورت استفاده از لاگ بوک برای بیش از نیمی از دانشجویان مورد تاکید است و اهمیت تکمیل آن از سوی بیش از یک سوم از دانشجویان بسیار زیاد ارزیابی شده است. کنترل بیشتر بر روند تکمیل و اجرای دفترچه ها و اصلاح نقاط ضعف آن و با تقویت نقاط قوت آن، می توان رضایت هرچه بیشتر دانشجویان را فراهم کرد.

کلمات کلیدی:
Education, Students, Dental Restoration Repair, School of Dentistry., آموزش, دانشجویان, ترمیم دندان, دانشکده دندانپزشکی.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1555168/