CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بازاریابی در عصر رسانه های اجتماعی : ارایه الگوی بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی در صنعت محصولات غذایی (مطالعه موردی: محصولات شرکت یک و یک)

عنوان مقاله: بازاریابی در عصر رسانه های اجتماعی : ارایه الگوی بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی در صنعت محصولات غذایی (مطالعه موردی: محصولات شرکت یک و یک)
شناسه ملی مقاله: MEBCONF03_122
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اخلاق و کسب و کار در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

امیر فهندژسعدی - کارشناسی ارشد مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات،تهران، ایران
علی نامدار آزادگان - کارشناسی ارشد مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات،تهران، ایران

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر ارایه الگوی بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی در صنعت محصولات غذایی (مطالعه موردی: محصولات شرکت یک و یک) بود. روش پژوهش حاضر از لحاظ روش، توصیفی و از لحاظ نحوه جمع آوری داده ها دلفی است. با توجه به مروری بودن این پژوهش مدل اولیه و پایه با استفاده از مدل پژوهش غلامپور و همکاران (۱۳۹۸) که با استفاده از روش تحلیل تم استخراج و ارایه شده بود، در نظر گرفته شد و مدل مربوطه با استفاده از تحلیل دلفی مجددا مورد بررسی قرار گرفت. این بررسی با تمرکز بر روی شرکت یک و یک انجام شد. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه بازاریابان حوزه صنعت مواد غذایی بودند که تعداد ۳۰نفر از خبرگان حوزه بازاریابی که با شرکت یک و یک در ارتباط بودند با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس، به عنوان افراد نمونه انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات چک لیست نشانه ها و مولفه ها و الگوی بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی بود که در سال ۱۳۹۸، غلامپور و همکاران تدوین کردند. روایی چک لیست به تایید اساتید رسید. داده های جمع آوری شده در سه مرحله و به روش دلفی مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج عوامل مربوط به محصول، عوامل مربوط به قیمت، عوامل مربوط به تولید کننده، عوامل مربوط به رسانه، عوامل مربوط به مصرف کننده، عوامل مربوط به ترفیع، عوامل مربوط به محتوا و عوامل برون زای محیطی در ارتقای بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی در شرکت یک و یک تاثیردارند. در نتیجه مدیران شرکت یک و یک بر اساس این عوامل و زیرمولفه های بدست آمده می تواند در بازاریابی شرکت یک و یک تجدید نظر کرده و نقاط قوت خود را ارتقا و نقاط ضعف خود را بهبود بخشند.

کلمات کلیدی:
بازاریابی اجتماعی، بازاریابی رسانه های اجتماعی، فضای مجازی، شرکت یک و یک

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1589215/