بررسی تاثیر انسان انگاری برند بر دفاع از برند با نقش میانجی عشق برند با نقش تعدیلگری نگرش نسبت به فاصله گذاری اجتماعی (مورد مطالعه: مشتریان محصولات سن ایچ)

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 198

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JNABM-3-3_002

تاریخ نمایه سازی: 1 بهمن 1401

Abstract:

این تحقیق بررسی تاثیر انسان انگاری برند بر دفاع از برند با نقش میانجی عشق برند با نقش تعدیلگری نگرش نسبت به فاصله گذاری اجتماعی می باشد. این پژوهش، از نظر هدف، از نوع تحقیقات کاربردی است و این تحقیق از میان تحقیقات پیمایشی به شیوه مقطعی انجام گردیده است.درپژوهش حاضر به منظورتجزیه وتحلیل داده های حاصل از پرسشنامه، متناسب با نیاز آماری از نرم افزار آماری SPSS.V۲۴ و از نرم افزار معادلات ساختاری pls.V۳ در قالب دو بخش آمارتوصیفی و استنباطی بصورت رگرسیون خطی و چندگانه استفاده گردیده است. جامعه آ ماری پژوهش شامل جامعه آماری این پژوهش مشتریان دیجی کالا در شهر تهران می باشند  که غیرقابل شمارش است . بر اساس فرمول کوکران در سطح اطمینان ۹۵% ، تعداد ۳۸۴ نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شده اندو نمونه گیری به صورت تصادفی ساده می باشد.نتایج پژوهش نشان داد که انسان انگاری برند بر دفاع از برند با نقش میانجی عشق برند (۱۴۰/۰) انسان انگاری برند بر دفاع از برند (۱۴۸/۰) انسان انگاری برند بر عشق برند (۴۸۳/۰) عشق برند بر دفاع از برند (۲۹۰/۰) در میان مشتریان محصولات سن ایچ در شهر تهران تاثیر معنادار دارد و همچنین نگرش نسبت به فاصله گذاری اجتماعی در تاثیر انسان انگاری برند بر دفاع از برند(۱۲۵/۰) نگرش نسبت به فاصله گذاری اجتماعی در تاثیر انسان انگاری برند بر عشق برند(۱۴۰/۰) نگرش نسبت به فاصله گذاری اجتماعی در تاثیر عشق برند بر دفاع از برند(۰۲/۰) در میان مشتریان محصولات سن ایچ در شهر تهران نقش تعدیلگر دارد.

Keywords:

نگرش نسبت به فاصله گذاری , انسان انگاری برند , دفاع از برند , عشق برند

Authors

داوود محمدی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری ،دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

سیده معصومه غمخواری

استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :