ارزیابی مقایسه ای تاثیرخاکستربادی و میکروسیلیس بر روی روند رشد، مقاومت فشاری و مقاومت الکتریکی بتن های در معرض آب های کلردار
Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 262
This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JSEC-9-7_008
تاریخ نمایه سازی: 1 بهمن 1401
Abstract:
یکی از شایع ترین خوردگی ها، ناشی از یون های کلراید می باشد و یون های کلراید می توانند از طریق سنگدانه های آلوده و مواد افزودنی یا نفوذ از منابع خارجی مانند آب دریا وارد بتن شوند و اگر بتن تحت آن قرار بگیرد، علاوه بر افت شدید دوام و توسعه خوردگی، شاهد تاثیر محسوس بر روی روند رشد مقاومت و حتی کاهش مقاومت خواهد شد که تحقیق حاضر به بررسی، ارزیابی مقایسه ای تاثیر خاکستربادی و میکروسیلیس بر روی روند رشد، مقاومت فشاری و مقاومت الکتریکی بتن های در معرض آب های کلردار پرداخته است. طرح های این تحقیق به دو بخش بتن های معمولی و بتن های دارای ماده پوزولانی تقسیم شدند که طرح های اختلاط بتن ها در محیط کلریدی در ۱۱ گروه اصلی دسته بندی شده اند و هر گروه شامل ۸ طرح با جایگزینی پودرهای میکروسیلیس و خاکستربادی با درصدهای متفاوت به جای سیمان شدند و فقط گروه اول بدون هیچ گونه مواد افزودنی جایگزین سیمان، شامل یک طرح به عنوان طرح مبنا شد. با این شرح ۸۱ طرح که هر کدام شامل ۴ نمونه برای آزمون های مقاومت فشاری در سنین ۷، ۱۴، ۲۸ و ۴۲ روزه با جمع کل ۳۲۴ طرح ساخته شده و بررسی شدند. نتایج بررسی نمونه های آزمایشگاهی واقع شده در محیط کلریدی، نشان داد که دستیابی به افزایش سرعت روند رشد مقاومت فشاری بتن، افزایش میزان مقاومت الکتریکی بتن و کسب مقاومت فشاری مطلوب بتن با استفاده از بتن با سنگدانه های استاندارد تقویت شده با پودرهای میکروسیلیس و خاکستر بادی با انتخاب طرح اختلاط بهینه و با صرف هزینه کمتر میسر بوده و برای انجام پروژه ها مقرون به صرفه هست.
Keywords:
Authors
یعقوب بابائی
دانشجوی دکتری، گروه مهندسی عمران ، واحد تبریز،دانشگاه آزاد اسلامی ، تبریز، ایران
سید آرش موسوی قاسمی
گروه عمران - دانشکده فنی و مهندسی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز - تبریز - ایران
یوسف زندی
گروه مهندسی عمران، واحد تبریز ، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :