Year: 1386
COI: SEE05_288
Language: PersianView: 1,197
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تأمین و توز یع آب سالم و بهداشتی برای مناطق شهری و روستایی کشور به صورت مستمر از اهداف شرکت های آب و فاضلاب است . وقوع حوادث غیر مترقبه از جمله زلزله باعث خرابی سازه ها و تاسیسات آبرسانی می شود ومتعاقب آن مردم منطقه مواجه با قطع آب می گردند .
مدیریت تامین آب در شرایط اضطراری مشتمل بر 3 بخش قبل از وقوع حادثه ، بلافاصله پس از وقوع و بعد از گذشت مدت زمانی از وقوع زلزله می باشد .به منظور تعیین استراتژی ها و خط مشی های کلان کشوری در راستای تامین آب بهداشتی در شرایط اضطراری ، بهره گیری از تجارب تامین و توزیع آب پس از ز لزله درمناطق شهری بم و بروات ) سال 1382 ( می تواند مفید و مثمر باشد. با وقوع زلزله در بم و بروات ، کل شبکه توزیع آب از مدار خارج شد و باقطع برق و ایجاد شرایط بحرانی ، مرحله اضطراری تامین آب آغاز گردید و پس از ایجاد شرایط پایدار ، مرحله نوسازی و بازسازی سیستم آبرسانی بم و بروات شروع شد که در این مقاله ابعاد مشکلات و روش های بکار گرفته شده و نحوه چگونگی بهره گیری از تجارب کشور ژاپن در بازسازی و نوسازی شهرهای بم و بروات مورد بررسی قرار می گیرد
Keywords:
سیستم آبرسانی ، بم و بروات ، زلزله ،اعتبارات ، برنامه ها ، محدودیت ها
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/15994/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قانع، علی اصغر و عطایی فر، حسین،1386،تجارب آبرسانی به مناطق شهری زلزله زده بم و بروات،پنجمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله،تهران،،،https://civilica.com/doc/15994
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، قانع، علی اصغر؛ حسین عطایی فر)
برای بار دوم به بعد: (1386، قانع؛ عطایی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی فنی اقتصادی نیروگاههای فتوولتاییک خورشیدی با مطالعه موردی درجنگل گلستان واقع دراستان گلستان
- بررسی مقاومسازی لرزهای تأسیسات آب و فاضلاب
- مکانیابی، زمانبندی و مسیریابی وسایل نقلیه در بارگیری همزمان یک شبکه زنجیره تامین حلقه بسته با تقاضای احتمالی
- برنامه ریزی تصادفی دو مرحله ای برای طراحی زنجیره تامین مواد فسادپذیر
- بررسی اهمیت بازنگری در طراحی شبکه حمل و نقل عمومی پس از ایجاد محدوده طرح ترافیک بر مبنای شاخصهای ارزیابی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.