ارزیابی کتاب های زبان انگلیسی برای رشته های پزشکی( ای ام پی) در ایران با استفاده از زبان شناسی پیکره ای همراه با ارائه لیست خلاصه ای از کلمات پزشکی مکمل برای دانشجویان
Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 267
This Paper With 24 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JSAMT-26-50_009
تاریخ نمایه سازی: 23 بهمن 1401
Abstract:
زبان انگلیسی برای اهداف خاص در این سال ها اهمیت بیشتری پیدا کرده است. برای نمونه، زبان انگلیسی برای اهداف پزشکی نقشی حیاتی برای دانشجویان پزشکی دارد. این مطالعه با هدف ارزیابی کتب درسی تدریس شده برای آموزش زبان انگلیسی در رشته های مختلف دانشگاه های علوم پزشکی انجام شد. این مطالعه بر روی شش کتاب درسی که به طور گسترده در دانشگاه های علوم پزشکی استفاده می شود، متمرکز بود. روش تحلیل، زبان شناسی پیکره ای بود. محققان این مطالعه پیکرهکتاب های انگلیسی برای رشته های پزشکی (ای ام پی) و همچنین پیکره ای از ویدئوهای یوتیوب با محتوای پزشکی را گردآوری کردند. آن ها پیکره کتاب درسی را با پیکره یوتیوب و همچنین پیکره ای که از قبل در دسترس است به نام پیکره پزشکی وب (پیکره مرجع) مقایسه کردند. برای تجزیه و تحلیل از اسکچ انجین استفاده شد. براساس یافته ها، پیکره یوتوب با پیکره پزشکی وب تا حدودی سازگار بودند و هم پوشانی ۶۹.۶۷ درصدی داشتند. در این مطالعه همچنین کلماتی که در پیکره پزشکی وب و پیکره های یوتیوب بودند و در پیکره ای ام پی وجود نداشتند، انتخاب شدند تا به عنوان لیست خلاصه ای از کلمات پزشکی مکمل ( سی ام وی ال) در اختیار دانشجویان پزشکی قرار بگیرد. فراگیران و متخصصان پزشکی ممکن است از این لیست خلاصه به عنوان یک لیست فشرده مختص پزشکی استفاده کنند و محققان ممکن است از این لیست کلمات جدید با فراوانی پایین در مطالعات پیکره ای خود استفاده کنند.
Keywords:
Authors
ابراهیم سامانی
استادیار،گروه زبان های خارجی، مجتمع آموزش عالی بم،بم،ایران.
نورین نوردین
دانشیار گروه زبان های خارجی، دانشکده آموزش دانشگاه یوپی ام، سلانگور، مالزی.
رضیه باقری پور
کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی، مجتمع آموزش عالی بم، بم، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :