CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر افزودن فلوئور سولفونیل استر به رنگدانه های زانتوپترین در افزایش قدرت دریافت نور و پایداری سطوح انرژی با استفاده از محاسبات نظربه تابع چگالی (DFT) و چگالی وابسته به زمان (TDDFT)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر افزودن فلوئور سولفونیل استر به رنگدانه های زانتوپترین در افزایش قدرت دریافت نور و پایداری سطوح انرژی با استفاده از محاسبات نظربه تابع چگالی (DFT) و چگالی وابسته به زمان (TDDFT)
شناسه ملی مقاله: SCCFSTS01_058
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی دانشجویان علوم پایه ایران در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

نیکا نیکروشالدهی - دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشکده شیمی. کارشناسی ارشد شیمی معدنی
مهدی حیدری گلفزانی - دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشکده شیمی. دکتری نانو شیمی

خلاصه مقاله:
زانتوپترین، مولکول آلی آروماتیک از خانواده پترین ها و از مهم ترین مشتق های پتربدین می باشد. خواص نوری اینمولکول باعث شده تا توجه به آن برای استفاده در دستگاه های نوری افزایش پیدا کند. ساختار ساده این مولکول. محاسبات نظری اش را آسان تر از سایر رنگدانه های آلی می کند. شیمی محاسباتی دستیار خوبی برای پژوهشگران است تا با کمک آن محدودیت های تجربی را کنار بزنند و با سرعت و هزینه کمتر به پژوهش بیردازند. استفاده از شیمی محاسباتی، راه حلمناسبی برای بررسی آثر تغییر خواص نوری و شیمیایی زانتوپترین می باشد. در این مقاله. زانتوپترین و مشتق دارایاستخلاف فلوئور سولفونیل استر آن در سطوح نظری (DFT-B۳LYP/۶-۳۱G++(d,p و (TD-DFT-CAM B۳LYP/۶-۳۱G++(d,p از نظر پایداری ترازهای LUMO، اختلاف ترازهای HOMO و LUMO، جابه جایی قرمز درناحیه مرئی و قدرت دریافت نور مقایسه شده اند. مشخص شد که مشتق دارای فلوئور سولفونیل استر با قدرت دریافت نوربسیار بیشتر و جابه جایی قرمز. برای کاربرد در سلول های خورشیدی مبتنی بر رنگدانه مناسب تر است.

کلمات کلیدی:
زانتوبترین، شیمی محاسباتی، DFT، قدرت دریافت نور، سلول خورشیدی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1604142/