CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی نقش اینترنت اشیا، اینترنت سرویس، اینترنت مردم و اینترنت انرژی در شهر های هوشمند (مطالعه موردی شهر تهران)

عنوان مقاله: بررسی نقش اینترنت اشیا، اینترنت سرویس، اینترنت مردم و اینترنت انرژی در شهر های هوشمند (مطالعه موردی شهر تهران)
شناسه ملی مقاله: CEREENG01_012
منتشر شده در اولین همایش مهندسی عمران و منابع زمین در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

ملیکا عاملی فر - دانشجو کارشناسی ارشد عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
جواد مجروحی سردرود - دکترای مدیریت ساخت، عضو هیات علمی، دانشکده مهندسی عمران و منابع زمین، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی
امیرهوشنگ فخیمی - دکترای مدیریت ساخت، عضو هیات علمی، دانشکده مهندسی عمران، واحد کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی

خلاصه مقاله:
شهرهای هوشمند به منظور بازیابی راه حل های رشد جمعیت، تغییر اقلیم، آموزش و سلامت، مسکن مقرو ن به صرفه وتحول زندگی شهری تحت تاثیر فناوری های اطلاعات و ارتباطات در چارچوب چهارمین انقلاب صنعتی در دهه گذشته توجهزیادی را به خود جلب کرده است و مشکلات توسعه شهری هوشمند در قالب های مختلف مورد بحث قرار گرفته است همچنیندسترسی به اینترنت تقریبا در همه جا باعث ظهور تعداد بی شماری دستگاه مجهز به رابط اتصال شده است که پیوند دادن ایناشیا و دیگر اشیا فیزیکی روزمره به اینترنت هر روز آسانتر می شود در نتیجه محبوبیت استفاده از اینترنت اشیا را افزایشمیدهد. این پژوهش با هدف بررسی نقش اینترنت اشیا، اینترنت مردم، اینترنت انرژی، اینترنت خدمات و انقلاب صنعتیچهارم به منظور هوشمندسازی شهر تهر ان صورت گرفته است. جامعه آماری این پژوهش متخصصان در زمینه هوشمند سازیشهرها می باشد که جهت انجام روش تحقیق دلفی انتخاب شده اند. در راستای پاسخگویی به فرضیات پژوهش و جمع آوریداده ها از پرسشنامه با سوالات بسته و براساس مقیاس پنج گزینه ای لیکرت استفاده شده است و در نهایت تحلیل داده ها بااستفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی ۵صورت گرفته است. یافته های حاصل از پژوهش نشان می دهد که در چارچوبانقلاب صنعتی چهارم و استفاده از اینترنت که در آن اشیا، مردم و خدمات و انرژی به هم متصل هستند تاثیر مثبتی بر حمل ونقل عمومی، کاهش مصرف انرژی، مدیریت درمان و بهداشت ، بهبود ارتباطات مردم درشهرها را دارد که تمایل به سمتهوشمند سازی شهر ها را افزایش می دهد.

کلمات کلیدی:
شهر هوشمند، اینترنت اشیا، اینترنت انرژی،اینترنت مردم، انقلاب صنعتی چهارم، اینترنت خدمات

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1644656/