CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مدل مسیریابی وسایل نقلیه ناهمگن با مسیرهای باز جهت توزیع خودرو به نمایندگی های فروش(مطالعه موردی شرکت ایران خودرو )

عنوان مقاله: مدل مسیریابی وسایل نقلیه ناهمگن با مسیرهای باز جهت توزیع خودرو به نمایندگی های فروش(مطالعه موردی شرکت ایران خودرو )
شناسه ملی مقاله: NCLSC08_064
منتشر شده در هشتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و زنجیره تامین (اکوسیستم های تحول آفرین، نوآور و دانش پایه) در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

جواد شکوفه پور - کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع،گرایش لجستیک و زنجیره تامین ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران ، ایرا ن شرکت ایران خودرو، تهران ، ایران
آرش معتقدی لاریجانی - استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران ، ایرا ن
وحید برادران - دانشیار، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران ، ایران
احمدرضا ذهبی - کارشناس ارشد، شرکت ایران خودرو، تهران ، ایرا ن

خلاصه مقاله:
امروزه نقش حمل و نقل از دیدگاه افزایش بهره وری و تولید ناخالص ملی بعنوان یکی از الزامات در نیل به توسعه پایدار بر کسی پوشیده نیست . این پژوهش در جهت بررسی و حل یکی از مسائل کلیدی موجود در مباحث حمل و نقل لجستیک توزیع خودرو با عنوان مسیریابی خودروبرها و با در نظر گرفتن مسیرهای باز، تحویل انشعابی و ناوگان ناهمگن می باشد. این مسئله حالت خاصی از مسیریابی وسایل نقلیه محسوب می شود که در هر بار سفر، وسایل نقلیه پس از ملاقات و سرویس دهی به تقاضاهای مشتریان دیگر لازم نیست به پارکینگ مرکزی باز گردند. این فرض که بتوان تقاضای هر مشتری را توسط بیش از یک وسیله نقلیه تامین کرد، در مسئله لحاظ شده است . مسئله بر اساس شرایط و محدودیت های توزیع خودرو توسط خودروبرها در گروه صنعتی ایرانخودرو طراحی شده است . کمینه کردن کل هزینه های حمل از کارخانه تولیدکننده تا تحویل به نمایندگی ها و همچنین جرایم استفاده از ظرفیت خالی ناوگان حمل از اهداف اصلی مدل ریاضی می باشد . مسئله مورد مطالعه ترکیبی از سه مسئله مسیریابی وسایل نقلیه باز، تحویل انشعابی و ناوگان ناهمگن (OVRPHFSD) می باشد. علاوه بر اعتبارسنجی مدل پیشنهادی از آن برای حل توزیع خودرو در یک بازه زمانی مشخص در گروه صنعتی ایران خودرو استفاده شده است . نتایج حل مسئله در نرم افزار گمز بیانگر بهبود قابل توجه در هزینه های توزیع خودرو در بزرگترین خودروساز خاورمیانه می باشد.

کلمات کلیدی:
مسیریابی وسایل نقلیه باز؛ مسیریابی وسیله نقلیه ناهمگن ؛ مسیریابی با تحویل انشعابی ؛ لجستیک محصول؛ توزیع خودرو

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1650890/