CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

Absence of Civil Life in Urban Policy Study of Velayat and Imam Hossein Non-level intersections of Kermanshah City

عنوان مقاله: Absence of Civil Life in Urban Policy Study of Velayat and Imam Hossein Non-level intersections of Kermanshah City
شناسه ملی مقاله: ICSAU08_0195
منتشر شده در هشتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

Yazdan Gazerpour - M.A of Cultural studies, Dept. of Socialogy, Faculty of Social Sciences, Razi University, Kermanshah, Iran
Homayoun Moradkhani - Assistant Professor of Sociology, Dept. of Socialogy, Faculty of Social Sciences, Razi University, Kermanshah, Iran. (Supervisor)
Siavash Gholipour - Associate Professor of Sociology, Dept.of Socialogy, Faculty of Social Sciences, Razi University, Kermanshah, Iran. (Advisor)

خلاصه مقاله:
پژوهش در حوزه ی زندگی شهری و تهدیداتی که زندگی روزمره را هدف قرار میدهد، یکی از وجوه مهم مطالعات مربوط به سیاستگذاریشهری است که موضوع تحقیق حاضر قرار گرفته است. مطالعهی پیش رو به بررسی تقاطعهای غیرهمسطح ولایت و امام حسین (ع) و حذفعناصر شهری پیوند دهندهای چون میدان در نقاط حساس مرزی بین محلات میپردازد. روش تحقیق، مطالعه انتقادی شهری و جمع آوریاطلاعات، بر اساس مشاهده غیر مداخلهگر انجام گرفته و کسب و کارهای موجود بر خیابان منتهی به دو تقاطع را مورد بررسی قرار دادهاست. هدف از انجام این مشاهدات و تحلیل های صورت گرفته، یافتن انحرافات سیاستگذاری کالبدی و نشان دادن تخریب متنی شهر بودهاست. از این منظر، ساخت سازههای بزرگ مقیاس در عرصه ارزیابی شده از شهر تاریخی کرمانشاه سبب شده که ارتباط محلات شهری ازطریق معابر و حضور اهالی سایر محلات با مانع بزرگی همچون تقاطع غیرهمسطح مواجه شود. این نامکانها در نقاط حساس مرزی پیوند بامحلات مجاور، خلا مرزی ایجاد کرده اند و اثرات مخرب نامکان و خلا مرزی به شکلی هم افزا، فضای عمومی شکنندهی موجود را رو به افولبرده است؛ به طوری که به واسطه این تحولات، کسب و کارهای موجود در بلوار شهید شمشادیان به مانند یک محله به حاشیه رانده شده،تحت سیطره ی خدمات صنعتی موقتی قرار گرفته اند. در صورت تشدید اثرات یادشده و زوال بیشتر تعاملات درون شهری در اثر نادیده گرفتنزندگی شهری از سوی سیاستگذاران شهری، بیم آن می رود که شهر به یک مجمع الجزایر تبدیل شده و محله ذکر شده، به یک زاغه ی ابدیتبدیل شود.

کلمات کلیدی:
تقاطع غیرهمسطح، حیات مدنی، خلا مرزی، سیاستگذاری شهری، کرمانشاه، نامکانها

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1655633/