CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

سطح بندی شاخص های اخلاق حرفه ای جهت ارتقای عملکرد روابط عمومی شهرداری شهر قورچی باشی؛ با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP)

عنوان مقاله: سطح بندی شاخص های اخلاق حرفه ای جهت ارتقای عملکرد روابط عمومی شهرداری شهر قورچی باشی؛ با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
شناسه ملی مقاله: ASULW07_039
منتشر شده در هفتمین همایش ملی معماری، شهرسازی و گردشگری (پژوهشهای کاربردی و راهکارهای نوین) در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

ابوالفضل میرزائی - لیسانس روابط عمومی، دانشگاه علمی کاربردی واحد ۱ شهرستان خمین، پست سازمانی : کارشناس روابط عمومی

خلاصه مقاله:
امروزه به دلیل تخصصی شدن، پیچیدگی و تنوع حرفه ها در سازمان های دولتی، جایگاه اخلاق حرفه ای نیاز به بازنگری و مدل یابی دارد. از سوی دیگر، در عصر مدرن روابط عمومی، یکی از الزامات سازوکار سازمانی است و در صورت تحقق، تقویت روابط بین شهروندان و کارگزاران، افزایش اثربخشی و شفافیت در عملکرد سازمانی، کاهش فساد (مالی) ، اداری و غیره)، ارتقای انسجام و مشروعیت نظام سیاسی را در پی خواهد داشت. بنابراین هدف این پژوهش، سطح بندی شاخص های اخلاق حرفه ای جهت ارتقای عملکرد روابط عمومی شهرداری ها با توجه به نمونه مورد شهرداری قورچی باشی می باشد. روش این پژوهش، مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP) براساس ابعاد اخلاق حرفه ای و شاخص های اخلاق حرفه ای در ارتقای روابط عمومی شامل رویکردهای اخلاقی، حقوقی، مالی، سیاسی، عملکردی و اجتماعی می باشد. شاخص ها براساس نظر ده متخصص اولویت بندی شده اند. یافته ها نشان می دهد بیشترین وزن در بین نقاط تلاقی مربوط به شاخص اجتماعی سازمانی می باشد که میزان آن ۰/۱۶ می باشد. پس از شاخص سیاسی سازمانی، دارای بیشترین وزن به میزان - ۰/۱۱ می باشد. همچنین کمترین وزن ها مربوط به شاخص اخلاقی فردی به میزان ۰/۰۱۳ می باشد و با اختلاف بسیار کم، شاخص های قانونی فردی و مالی فردی قرار دارد. بر این اساس، مدل نهایی پژوهش به دست آمده است.

کلمات کلیدی:
اخلاق حرفه ای، روابط عمومی، ابعاد اخلاق حرفه ای، شاخص های ارتقای روابط عمومی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1661981/