CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی سیستم های اطلاعاتی ظرفیت جذب دانش و تاثیر آن بر یادگیری سازمانی (مطالعه موردی دانشگاه سیستان و بلوچستان در سال تحصیلی ۹۶-۹۵)

عنوان مقاله: بررسی سیستم های اطلاعاتی ظرفیت جذب دانش و تاثیر آن بر یادگیری سازمانی (مطالعه موردی دانشگاه سیستان و بلوچستان در سال تحصیلی ۹۶-۹۵)
شناسه ملی مقاله: JR_JMIER-1-1_004
منتشر شده در در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

بالقیس رئیسی - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه پردیس چابهار
مریم پودینه جهانتیغ - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه پردیس چابهار
محمود بلوچ - دکترای مدیریت مالی،استاد مدعو دانشگاه پردیس چابهار

خلاصه مقاله:
پژوهش حاضر با هدف بررسی سیستم های اطلاعاتی ظرفیت جذب دانش و تاثیر آن بر یادگیری سازمانی در دانشگاه سیستان و بلوچستان انجام شد. پژوهش حاضر از نوع تحقیقات کاربردی و با توجه به ماهیت موضوع و اهداف پژوهش،توصیفی- همبستگی بود.جامعه ی آماری تحقیق شامل کلیه اعضای هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان تعداد۳۱۱ نفر بود. برای اجرای این پژوهش تعداد ۱۷۵ نفر به صورت نمونه گیری تصادفی-طبقه ای از جامعه آماری انتخاب شده بودند.برای بررسی مدیریت دانش از پرسشنامه قلی زاد و همکاران(۱۳۸۴) که پایایی آن ۰.۸۶و برای بررسی یادگیری سازمانی از پرسشنامه واتکینز و مارسیک (۲۰۰۳) که پایایی آن ۰.۸۹ استفاده شد. اطلاعات بدست آمده در این پژوهش در سطح آمار استنباطی(آزمون های ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه گام به گا م و مدلسازی معادله ساختاری)تجزیه و تحلیل شد. یافته های پژوهش نشان داد که: بین ابعاد مدیریت دانش با سطوح یادگیری سازمانی رابطه معنادار وجود دارد.نتایج حاصل ازمدلسازی معادله ساختاری حاکی از تاثیر مستقیم یدادگیری سازمانی بر سیستم های اطلاعاتی مدیریت دانش با شاخص های برازش مناسب بود بود. از بین سطوح یادگیری سازمانی به ترتیب سطح فردی و سطح گروهی بهترین پیش بینی کننده های مدیریت دانش می باشند.

کلمات کلیدی:
سیستم های اطلاعاتی، جذب دانش، یادگیری سازمانی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1669880/