CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارائه مدل کاهش اثر شلاقی بر تامین قطعات یدکی نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (مطالعه موردی سازمان قطار شهری شیراز و حومه)

عنوان مقاله: ارائه مدل کاهش اثر شلاقی بر تامین قطعات یدکی نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (مطالعه موردی سازمان قطار شهری شیراز و حومه)
شناسه ملی مقاله: MECCONF06_078
منتشر شده در ششمین همایش بین المللی مهندسی مکانیک، صنایع و هوافضا در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد حسن واعظی - کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع– صنایع، کارشناس بهره برداری سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.
مهدی دهقان - کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع– برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها، مسئول برنامه ریزی و معاونت بهره برداری سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.

خلاصه مقاله:
هدف مقاله حاضر بررسی ارائه مدل کاهش اثر شلاقی بر تامین قطعات یدکی نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (مطالعه موردی سازمان قطار شهری شیراز و حومه) می باشد. ضرورت طراحی و استقرار سیستم های نگهداری و تعمیرات در صنعت یکی از مسائل مبرم و حیاتی امروز مملکت ماست. حفظ سرمایه های کشور و ارزیابی تجهیزات از یک سو و پیشرفت سریع فن آوری و بالطبع ورود روز افزون ماشین آلات و تجهیزات جدید به صنعت از سوی دیگر، استفاده عقلانی و برنامه ریزی شده و نگهداری و تعمیرات به موقع ماشین آلات و تجهیزات را الزامی می سازد. بنابراین این مقاله ضمن شناسایی و ارائه تحلیل مناسب از میزان تقاضا برای قطعات یدکی و عوامل موثر بر آن، عوامل اصلی موثر بر تقاضا نیز شناسایی شده و ارتباطات بین آن ها و نحوه تاثیرشان بر کل سیستم مورد ارزیابی قرار گیرد. مدل شبیه سازی شده تقاضا با استفاده از این متغیرها و با تکنیک پویایی سیستم و با نرم افزار ونسیم طراحی شد و با توجه به واقعی بودن اطلاعات کسب شده از سازمان ها و افراد مورد مطالعه و وجود اطلاعات کافی از رفتار این متغیرها، رفتارهای شبیه سازی شده با واقعیت مقایسه و نتایج با روش های ممکن آزمون شد. با توجه به میزان انطباق بالای تقاضای مدل شبیه سازی شده با عملکرد واقعی تقاضا، می توان گفت متغیرهای شناسایی شده تا حد زیادی همان متغیرهای اصلی و موثر بر رفتار تقاضا و محیط آن بوده اند.

کلمات کلیدی:
اثر شلاقی، تامین قطعات یدکی، نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه، پویایی سیستم.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1672989/