CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

واکاوی و تحلیل تجارب معلمان از گذر به آموزش مجازی در دوران کرونا (مطالعه موردی آموزگاران درس املاء کلاس پنجم شهرستان خرمشهر)

عنوان مقاله: واکاوی و تحلیل تجارب معلمان از گذر به آموزش مجازی در دوران کرونا (مطالعه موردی آموزگاران درس املاء کلاس پنجم شهرستان خرمشهر)
شناسه ملی مقاله: TCONF07_138
منتشر شده در هفتمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و حقوق کودک در جهان اسلام در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

فاطمه گشتاسبی - دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مدیریت آموزشی، موسسه آموزش عالی مهر اروند، آبادان، ایران
محمد حسین پور - دانشیار گروه مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، اهواز ، ایران

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر واکاوی و تحلیل تجارب معلمان از گذر به آموزش مجازی در دوران کرونا با رویکرد پدیدارشناسی در آموزگاران درساملاء کلاس پنجم شهرستان خرمشهر در سال ۱۳۹۹ بود. جامعه ی آماری این پژوهش کلیه آموزگاران کلاس پنجم شهرستان خرمشهربود. حجم نمونه در این تحقیق با استفاده از روش نمونه گیری گلوله برفی تعیین گردیده است تعداد ۲۳ نفر از آموزگاران با تحصیلات بالاترو تجارب بیشتر به عنوان نمونه انتخاب شدند. پژوهش موجود از مصاحبه های نیمه ساختاریافته به عنوان ابزار برای گرد آوری داده ها کمکگرفت. سوالات مصاحبه بر اساس رویکرد پدیدارشناسی آموزگاران نسبت به مهارت های آموزشی درس املا در دوران کرونا طراحی شدهاند. پژوهش حال حاضر به صورت کیفی با رویکرد پدیدارشناسی انجام شده است. در مصاحبه با افراد نمونه مقوله های مهارت نوشتاری(اتخاذ روش های تدریس فعال، اشکال ساختاری در محتوای و نوشتن کنترل شده و ساختارهای زبان فارسی)؛ مهارت گفتاری (انعطافپذیری در روش آموزش، استفاده از مطالب سازمان یافته برای فهم و درک بیشتر و فرصت یادگیری به دانشآموزان برای یادگیری) موردبررسی قرار گرفتند.

کلمات کلیدی:
آموزش مجازی، مهارت گفتاری، مهارت نوشتاری، معلمان، درس املا

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1674329/