CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

Antimicrobial Activity of Scabiosa Olivieri Extract and Its Effect on TNF-α and IL-۱ Expression in Human Peripheral Blood Cells (PBMCs)

عنوان مقاله: Antimicrobial Activity of Scabiosa Olivieri Extract and Its Effect on TNF-α and IL-۱ Expression in Human Peripheral Blood Cells (PBMCs)
شناسه ملی مقاله: JR_JABS-9-4_009
منتشر شده در در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

آناهیتا عالی پور بیرگانی - Department of Biology, Central Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
نسرین سرتیپ نیا - Department of biology, Islamshahr Branch, Islamic Azad University, Islamshar, Iran
سید محمد مهدی حمدی - Department of Biology, Central Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
محمد نقی زاده - Department of Biology, Central Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
جواد آراسته - Department of Biology, Central Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran

خلاصه مقاله:
مقدمه: بیماریهای عفونی ایجاد شده توسط باکتریها و قارچها میلیاردها انسان را در سراسر جهان تحت تاثیر خود قرار داده است. در طول تاریخ بشریت، بیماریهای عفونی عامل اصلی مرگ و میر و معلولیت بوده است. امروزه بیماریهای عفونی عامل یک سوم تمام مرگها در دنیا می باشند. هدف کلی این مطالعه بررسی گیاه دارویی Scabiosa Olivieri از نظر خاصیت ضد میکروبی بر روی باکتری های گرم مثبت، گرم منفی و قارچ و نیز مطالعه خاصیت ضدالتهابی آن با بررسی فاکتورهای IL-۱ و TNF-α  انسانی می باشد که در نهایت منجر به معرفی یک عامل ضدمیکروبی و ضدالتهابی جدید با منشا طبیعی و ارزان شود. مواد و روش ها: ابتدا عصاره گیاه به روش ماسراسیون تهیه گردید و سپس به منظور بررسی خواص ضدمیکروبی، رقت های متفاوتی از عصاره این گیاه بر روی سه میکروارگانیسم اشرشیا کلای، استافیلوکوکوس اورئوس و کاندیدا آلبیکانس انجام شد همچنین تاثیر این عصاره بر روی سلول های تک هسته ای خون محیطی و اندازگیری فاکتورهای التهابی IL-۱ و TNF-α بوسیله کیت الایزا مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: عصاره گیاه Scabiosa Olivieri به طور معنی داری خاصیت ضدالتهابی از خود نشان داد و همچنین خاصیت ضد میکروبی فعالی بر روی باکتری اشرشیا کلای و ضدمیکروبی متوسطی بر استافیلوکوکوس اورئوس دارد. اما خاصیت ضدقارچی مشاهده نشد. نتیجه گیری: عصاره این گیاه پتانسیل استفاده بعنوان یک عامل ضدالتهابی و نیز ضدمیکروبی را داراست که البته بررسی اثرات استفاده آن در محیط in vivo و نیز آنالیز شیمیایی ترکیبات تشکیل دهنده آن نیازمند انجام تحقیق های بیشتری می باشد.

کلمات کلیدی:
Scabiosa Olivieri, PBMC, anti-inflammatory effect, antimicrobial activity, MIC, IL-۱, TNF-α, Scabiosa Olivieri, PBMC, خاصیت ضدالتهابی, فعالیت ضدمیکروبی, MIC, TNF-α IL-۱

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1702532/