مقایسه سه روش تحلیل مولفه اصلی در بارزسازی دگرسانی ذخایر مس پورفیری منطقه میدوک؛ استان کرمان

Publish Year: 1379
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,735

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI04_103

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1385

Abstract:

روش تحلیل مؤلفه اصلی به منظور بازسازی دگرسانی در ایالت های فلززایی به مقدار زیادی مورد استفاده قرار گرفته است. هدف این مقاله، معرفی و مقایسه نتایج مؤلفه اصلی شامل انتخابی، انتخابی پیشرفته یا کروسا (Crosta or developed selective) و استاندارد می باشد که بر روی داده های لندست TM مربوط به منطقه میدوک، استان کرمان مورد آزمایش قرار گرفته است. در روش تحلیلی مؤلفه اصلی انتخابی، استفاده از باندهای 5 و 7 برای بارزسازی دگرسانی مناسب تر است، با وجود این، در تصویر PC2 پوشش گیاهی نیز نمایان می شود. روش کروستا با استفاده از باندهای 1، 4، 5 و 7 سنجنده TM به منظور نقشه برداری هیدروکسیدها، هاله دگرسانی اطاف توده نفوذی را مشخص می کند، اما در بارزسازی اکسید آهن منطقه وسیعی با سنگ شناسی رسوبی نمایان می شود. روش PCAاستاندارد نیز در تصاویر PC5 دگرسانی را مشخص می کند اما فرآیندی وقت گیر است. در این مطالعه، روش کروستا به منظور بارزسازی دگرسانی در اطاف توده های نفوذی پورفیری پیشنهاد می شود.

Authors

مجید هاشمی تنگستانی

دانشجوی دوره ی دکترای اقتصادی، بخش زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه

فریبا کهن پور

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصادی، بخش زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :