CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

نقش و کاربرد تکنولوژی اینترنت اشیا (IOT )و امنیت سایبری آن در صنعت مترو

عنوان مقاله: نقش و کاربرد تکنولوژی اینترنت اشیا (IOT )و امنیت سایبری آن در صنعت مترو
شناسه ملی مقاله: ECICONFE07_179
منتشر شده در هفتمین همایش بین المللی مهندسی برق، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

سعید بنیانی - کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، کارشناس نت برق قطار و درزین قطارشهری- سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز.
ابوذر رحمتی - کارشناسی مهندسی فناوری کنترل– ابزار دقیق دانشگاه علمی و کاربردی مخابرات راه دور ایران (کما) ، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدارهای مجتمع الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان، کارشناس فنی(برق/ مکانیک/ تاسیسات) قطارشهری- سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیر
کوروش ده بزرگی - کارشناسی رشته تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان، کارشناس فنی(برق/ مکانیک/ تاسیسات) قطارشهری- سازمان حمل ونقل ریلی شهرداری شیراز.

خلاصه مقاله:
هدف مقاله حاضر بررسی نقش و کاربرد تکنولوژی اینترنت اشیا (IOT )و امنیت سایبری آن در صنعت مترو می باشد، به منظور بررسی هدف مقاله از روش توصیفی- تحلیلی بهره گرفته است. با افزایش جمعیت و شهرنشینی در سال های آینده، بسیاری از شهرها ممکن است برای مدیریت محدودیت های منابع، به فناوری و شبکه های پیشرفته روی بیاورند. به طور خاص، شهرها می توانند به طرزی باورنکردنی به بخشی از اینترنت اشیا معروف به راه حل های شهر هوشمند روی بیاورند. با توجه به هوشمند شدن اشیاء، اینترنت اشیاء به یکی از موضوعات به روز تبدیل شده و قابلیت ارتباط بین اشیاء را با یکدیگر فراهم می کند، اینترنت اشیا به زبان ساده، به جهان دیجیتالی گفته می شود که از اتصال دستگاه های هوشمند شکل می گیرد. این دستگاه ها با اتصال به اینترنت، توسط حسگرها و سایر سخت افزارهای تعبیه شده در اشیاء، با جمع آوری داده و قابلیت تصمیم گیری ، برقراری ارتباط و کنترل بین اشیا را از طریق وب فراهم می کند. تکنولوژی های موجود در اینترنت اشیا در صنعت حمل ونقل نیز می تواند خیلی از فرایندهای آن را بهینه سازی کند. جاده ها یکی از بزرگ ترین و عمده ترین بخش ها در صنعت حمل ونقل هستند که می توان از فناوری های اینترنت اشیا برای بهینه سازی جاده ها استفاده کرد. اینترنت اشیا به اشیاء (اجزا) راه آهن متصل می شود و می تواند اطلاعات را به اشتراک بگذارد و یا اقدامی را انجام دهد.

کلمات کلیدی:
اینترنت اشیا(IOT) ، امنیت سایبری ، هوشمندسازی، صنعت مترو

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1711719/