CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مدیریت تعیین ارتباط و سطح بندی شاخصهای موثر بر آسیبپذیری شبکه توزیع برق در برابر زلزله با استفاده از مدل ساختاری تفسیری (ISM)

عنوان مقاله: مدیریت تعیین ارتباط و سطح بندی شاخصهای موثر بر آسیبپذیری شبکه توزیع برق در برابر زلزله با استفاده از مدل ساختاری تفسیری (ISM)
شناسه ملی مقاله: GMACONF01_082
منتشر شده در نخستین کنفرانس ملی مدیریت سبز از تئوری تا عمل در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

عباس ترابی موسوی - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری گرایش آمایش شهری
مصطفی خبازی - دانشیار ژئومورفولوژی دانشگاه شهید باهنر کرمان
حجت اله شرفی - دانشیار ژئومورفولوژی دانشگاه شهید باهنر کرمان

خلاصه مقاله:
زمینه و هدف: شناسایی ارتباط بین شاخصهای آسیب پذیری شبکه توزیع برق در برابر زلزله و سطح بندی این شاخصه ها و مشخص کردن شاخصهای تاثیرگذارتردر آسیب پذیری شبکه توزیع برق در مقابل زلزله.روش پژوهش: این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه گردآوری داده ها از نوع توصیفی - تحلیلی میباشد. در راستای فراهم کردن اطلاعات مورد نیاز از روش اسنادی و کتابخانه ای استفاده از پرسشنامه برای ساخت ماتریس داده. و همچنین بهره گیری از مقالات و پایان نامه ها. و برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات از مدل ISM استفاده به عمل آمده.یافته ها و نتایج: در این پژوهش تعداد۷ شاخص به عنوان شاخصه های آسیب پذیری مشخص و انتخاب شدند این شاخصها شامل فاصله از گسل، فاصله از آبراه ه اصلی، فاصله از جاده اصلی، جنس خاک، جنس زمین شناسی، مراکز جمعیتی و شیب میشود. بنابراین با استفاده از مدل ISM مشخص شد که عامل فاصله از گسل، شاخص جنس خاک و شاخص سازند زمین شناسی عوامل تاثیر گذارتر در آسیب پذیری شبکه توزیع برق در زمان زمین لرزه بوده. برای این منظور اولین گام جهت بهبود و کاهش آسیب پذیری شبکه توزیع برق در برابر زلزله رعایت ضوابط و حریم سه شاخص یاد شده میباشد و سپس در نظر گرفتن سایر شاخصهای سطوح دیگر میباشد.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1720552/