انتقال ژن به روش نانوتکنولوژی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,412

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_006

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

Abstract:

دستکاری ژنتیکی گیاهان توسط اصلاحگران گیاهی طی چندین سال با موفقیت انجام شده است. تکنولوژی DNA نوترکیب به مهندسان ژنتیک گیاهی این اجازه را داده است که ژنهای خاص را شناسایی و کلون کنند. اهمیت تکنولوژی انتقال ژن به دلیل مقاومت علیه ویروسها، حشرات و بیماری های باکتریایی، مقاومت در برابر خشکی، بهبود کیفیت غذایی، ایجاد رشد گیاه در فصول گوناگون است . در حال حاضر روش های موجود برای دستکاری ژنتیکی سلول های گیاهی شامل وارد کردن ژن جدید بوسیله ویروس،اگروباکتریوم، تیمارهای شیمیایی (پلی اتیلن گلیگول) پروتوپلاست جدا شده، روش های فیزیکی شامل الکتروپوریشن پروتوپلاست و بافت و ریز تزریق است .وکتورهای نانوذرات برای دلیوری پلی نوکلئوتیدها استفاده می شود که شامل نانوذرات پلی مری (پلی لاکتید کو گلیکولید (PLGA) و پلی لاکتیک اسید )، پلیمرهای کا تیونی(پلی اتیلن ایمین (PEI) ، پلی متاکریلات ها، پلی L لیزین (PLL)، پلی بتاآمینو استرها)، چیتوزان ها، لیپوزوم های کاتیونی، نانوذرات طلا، نانوذرات مغناطیسیمی باشد. کاربردهای دیگر نانوذرات در کشاورزی شامل سامانه های انتقال و آزادسازی هوشمند (سموم یا مواد غذایی)، جداسازی زیستی، انتقال سلولهای گیاهی محافظت شده توسط غشاها به مکان های دیگر، نمونه برداری سریع، حفظ سلامت دامها است.

Authors

مرضیه اتحادپور

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی د

محمدرضا فتاحی مقدم

دانشیار گروه علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

ذبیح اله زمانی

دانشیار گروه علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Khan, K. H. 2009. Gene transfer technology in plants: roles ...
  • Monica, R.C. and Cremonini, R. 2009. Nanoparticles and higher plants. ...
  • نمایش کامل مراجع