ارزیابی بهترین روش رنگ آمیزی هسته میکروسپور گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum (با رنگ فلورسنتی DAPI و سه معرف استوکارمن، استواورسئین و فوشین)

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 4,169

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_196

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

Abstract:

گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum در بیشتر نقاط دنیا کشت می شود و محصول نسبتا جدیدی است که به سرعت در رده ده گل برتر از گل های شاخه بریده در دنیا قرار گرفته است. در این پژوهش برای اولین بار در دنیا از رنگ فلورسنتی DAPI برای رنگ آمیزی هسته میکروسپور لیسیانتوس استفاده شد. پس از مراحل رنگ آمیزی با رنگ فلورسنتی DAPI، به مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد و 37 درجه سانتیگراد (به عنوان دو تیمار معمول) میکروسپورها درون DAPI قرار گرفتند. در آزمایش دیگری، از سه معرف استوکارمن 2 %، استواورسئین و فوشین، هر کدام به مدت 5 و 15 و 30 و 60 و 120 و 180 و 210 و 240 دقیقه استفاده شد. با DAPI پاسخ مناسبی دریافت نشد، که می تواند به علت سخت و ضخیم بودن دیواره میکروسپور باشد. در رنگ آمیزی با استوکارمن 2 % پس از 180 دقیقه، هسته به طور مشخص قابل رؤیت بود. استواورسئین معرف مناسبی جهت رنگ آمیزی هسته میکروسپور شناخته نشد. با معرف فوشین بعد از 60 دقیقه، هسته به صورت لکه های تیره رنگ درون میکروسپور دیده شد. در نهایت بهترین روش رنگ آمیزی برای هسته میکروسپورهای لیسیانتوس، استفاده از معرف استوکارمن 2 % به مدت 180 و 210 دقیقه تعیین شد.

Authors

محمد مهدی فخرائی

دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح گیاهان باغبانی دانشگاه تهران

مصطفی عرب

عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه تهران

مهران عنایتی شریعت پناهی

عضو هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

محمود لطفی

عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • محمد مهدی فخرائی، مصطفی عرب، مهران عنایتی شریعت پناهی، محمود ...
  • (B. K, Harbaugh. LISIANTHU3) Neil O, Anderson. 2007. Flower Breeding ...
  • Ichimura, K.; Korenaga. M. 1998; Improement of vase life and ...
  • نمایش کامل مراجع